Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Üzeyir Karagöz’den Adıyaman’ın İl Oluşunun 69. Yıl Dönümü Mesajı

Başkan Üzeyir Karagöz’den Adıyaman’ın İl Oluşunun 69. Yıl Dönümü Mesajı
30.11.2023
176
A+
A-

Karagöz’den Adıyaman’ın İl Oluşunun 69. Yıldönümü Mesajı

Bu yıl, güneşin en güzel doğup en güzel battığı ve  farklı kültürlerin asırlardır kardeşçe bir arada yaşadığı kadim şehrimiz Adıyaman’ın il oluşunun  69. yıl dönümünü kutluyoruz.

Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Köyü Derneği Başkanı Üzeyir Karagöz, Adıyaman’ın il oluşunun 69. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Adıyaman’ın il oluşunun 69.yıl dönümünü kutlayan Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Köyü Derneği Başkanı Üzeyir Karagöz, ortak payda olan ve aynı zamanda huzurun, barışın başkenti olarak bilinen Adıyaman’ın en kısa sürede yeniden kalkınması için herkese birtakım görevler düştüğünü belirtti.

Adıyaman, tarihi ve kültürel değerleriyle medeniyetimize öncülük etmiş önemli şehirlerimizden biridir. Her düşünceden ve  inanıştan insanın barış içinde kardeşçe yaşadığı bu topraklar, ülkemize ve dünyaya her zaman örnek olmuştur. Barış ve huzurun yüzyıllardır hüküm sürdüğü Adıyaman, insanımızın ferasetli ve vakur duruşu sayesinde bugüne kadar birlik ve beraberliğinden asla taviz vermemiştir.

Devletimizin ve milletimizin destekleri sayesinde her geçen gün daha da büyüyen Adıyaman, ülkemizin çeşitli illerinden Üniversitemize eğitim görmeye gelen gençlerimizle birlikte daha da güzelleşmektedir. Temennimiz, güzel şehrimizde yıllardır var olan huzur ve barış ortamının ilelebet sürmesidir. Bu vesile ile, Adıyaman’ımızın il oluşunun 69. yılını kutluyor, şehrimizin aydınlık geleceği için canla başla çalışan dirayetli, vatansever hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.