DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Yılmaz:” İYİ Parti Olarak Çok Çalışıyoruz, Yaklaşan Seçimlere Hazırız

Başkan Yılmaz:” İYİ Parti Olarak Çok Çalışıyoruz, Yaklaşan Seçimlere Hazırız
28.04.2022
64
A+
A-

BAŞKAN YILMAZ: MALATYA İYİ OLACAK TÜRKİYE İYİ OLACAK!

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, İYİ Parti Darende İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programına katıldı. Programda konuşan Başkan Yılmaz:” İYİ parti olarak çok çalışıyoruz, yaklaşan seçimlere hazırız.”dedi.

İYİ Parti Darende ilçe başkanlığı  İftarda üyeleri ile bir araya geldi.

Bir restoran ‘da   yapılan iftar programına il başkanı Hakan Yılmaz, Yeşilyurt ilçe başkanı Serdar Yıldız, Hekimhan belediye meclis üyesi Melda Pektaş, Kuluncak ilçe başkanı Menderes Nacar, Hekimhan ilçe başkanı Ali Rıza Çoban ve çok sayıda üye katıldı.

İYİ Parti Malatya il başkanı Hakan yılmaz yaptığı konuşmada  güneşli günlerin yakın olduğunu söyledi.

Yılmaz öncelikle bu mübarek gün olan kadir gecesinde iftarda bizleri bir araya getiren Darende ilçe başkanım Ahmet Çakır ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlar şuna inanmalıyız güneşli günler çok yakın bildiğiniz gibi Ülkemiz büyük bir krizden geçiyor  çok ciddi sıkıntılar var bu mübarek günde sizleri duası ve   desteği ile bu sıkıntıları aşacağız değerli arkadaşlar Malatya ve Darende’de binlerce ailenin geçim kaynağı kayısı Malatya ve ilçelerimizde yaşanan zirai  don olayında Darende’de etkilendi. Ben buradan çiftçilerimize geçmiş olsun diyorum  bildiğiniz gibi İYİ Parti millet vekilimiz mecliste verdiği önerge ile sorunu gündeme getirdi.  İnşallah çiftçilerimize destek gelecektir arkadaşlar   vatandaşlarımızın tarımsal üretimini sürdüre  bilmesi için  mutlaka Devlet desteği olmalıdır  bir sonraki yılda verim alabilmek için ağaçlara yine bakım yapılacak  gübresiydi, ilaçlamasıydı derken yine çiftçimizin giderleri olacaktır dolayısı ile mutlaka destek sağlanmalı dedi.  İYİ Parti Darende ilçe başkanı Ahmet Çakır katılımlarından dolayı il başkanı Hakan Yılma il yönetimine ve Darende üyelerine teşekkür etti. Çakır  bugün çok değerli üyelerimizle iftarda bir araya geldik il başkanımız Hakan Yılmaz, ilçe başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, oda başkanlarımıza ve değerli katılımcılara teşekkür ediyorum dedi.

“VERİMLİ BİR PROGRAM DÜZENLEDİK”

Bol bol fikir alışverişinin yapıldığı bir iftar programı olduğunu belirten Başkan Yılmaz;” Dün Kadir Gecesiydi. Biz de İYİ parti olarak bu mukaddes geceyi değerlendirmek istedik ve iftarda partililerimizle bir araya geldik. İftarın ev sahibi Darende İlçe Başkanlığıydı. Bizleri çok güzel ağırladırlar. Bol bol sohbet ettik, fikir alışverişinde bulunduk. Malatya için yapılmak istenen projelerden bahsettim, Darende ilçesi için de yapılacak olan birçok planları dinledik. Yaklaşan seçimlerle ilgili hasbihal ettik. Stantlarla ilgili konuştuk. Halkımızın sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Kadir Gecesi münasebetiyle dualar ettik. Çok verimli bir iftar programı gerçekleştirdik. Emeğİ geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ve bir kez daha söylüyorum. Türkiye İYİ olacak, Darende İYİ olacak. Ülkemiz İYİ’lerin yeri olacak.”şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.