Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Başkan Zeki Dağ, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yılı Kutlu Olsun

Başkan Zeki Dağ, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yılı Kutlu Olsun
30.08.2022
55
A+
A-

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ilgili bir mesaj yayınladı.


Başkan Dağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı Büyük Bir Kahramanlık Destanıdır Dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “ 30 Ağustos, milletimizin en zor şartlar karşısında bile mücadeleden vazgeçmeyeceğini ve vatanını, bayrağını ve hürriyetini canı pahasına koruyacağını bütün dünyaya gösterdiği büyük bir kahramanlık destanıdır.” dedi. Vatan topraklarının kurtuluşu ve bağımsızlığımızı müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı bağımsızlık mücadelesi vatan topraklarının her köşesine yayılarak 30 Ağustos’ta kazanılan zaferle başarıya ulaşmıştır.

Milletimizin tarih yolculuğumuzdaki şeref halkalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi ile birlikte vatan toprakları işgalden kurtulmuş, milletimizin önünde yepyeni ufuklar açılmıştır. Büyük Taarruz ile kazanılan zafer tarihten silinmek istenen Türk milletinin yeniden şahlanışının adıdır. Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutlu Olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.