DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BATTALGAZİ BELEDİYESİ 22 SOKAKTA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI YAPTI

BATTALGAZİ BELEDİYESİ 22 SOKAKTA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI YAPTI
11.06.2018
167
A+
A-

BATTALGAZİ BELEDİYESİ 22 SOKAKTA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI YAPTI
Battalgazi Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Battalgazi ilçesine bağlı Eskimalatya bölgesi Alacakapı ve Meydanbaşı Mahallesi’nde toplam 22 sokakta sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte ilk olarak Konkasör Tesisi’ni ve ardından da Asfalt Plenti’ni kuran Battalgazi Belediyesi, ilçe genelinde yaptığı sıcak asfalt çalışmaları ile hizmette verimliliği artırdı. İlçe genelinde bahçe yollarına kadar asfalt yapan Battalgazi Belediyesi, yeni açılan imar yollarının yanı sıra altyapısı biten sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Battalgazi ilçesine bağlı Eskimalatya bölgesi Alacakapı Mahallesi’nde 16 sokakta sıcak asfalt çalışması yaptı. Meydanbaşı Mahallesi’nde de 6 sokakta sıcak asfalt çalışması yapan Battalgazi Belediyesi, sıcak asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, zaman zaman sıcak asfalt yapılan bölgelerde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler alıyor. Asfalt yapılan bölgelerde incelemede bulunan Başkan Gürkan, mahalle sakinleri ile hizmetler noktasında istişarelerde bulunarak, hizmette vatandaş memnuniyetine büyük önem veriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.