Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Battalgazi Gençlik Derneği, Pırıl Pırıl Bir Battalgazi ve Malatya Gençliği Var

Battalgazi Gençlik Derneği, Pırıl Pırıl Bir Battalgazi ve Malatya Gençliği Var
10.06.2022
65
A+
A-

Battalgazi Gençlik Derneği Olarak Battalgazi’miz  ve Malatya’mız İçin Çok Güzel Projelere İmza Atacağız

Merkezi İstanbul’da Bulunan Battalgazi Gençlik Derneği ve Malatya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Kısa Zamanda Yapacakları Projeler Hakkında İstişare Etmek İçin Malatya’da Çeşitli Temaslarda Bulundu.

İstanbul Battalgazi Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Timurtaş ve Malatya Battalgazi Gençlik Derneği  Başkanı Hasan Basri Sekman, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Yokuş , Zahit Bakal , Remzi Şeker ve  Mahmut Hanege’den  oluşan  heyet Malatya Valisi Hulusi Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan , Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar , Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder  ve Çeşitli Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret  ederek İstanbul  ve Malatya’da  yapacakları  proje  ve   çalışmalar  hakkında  bilgi  verip fikir alış  verişinde  bulundular.

İstanbul Battalgazi Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Timurtaş ziyaretlerin  çok  verimli  ve  güzel  geçtiğini  belirterek Battalgazi  ve Malatya  için  çok  güzel  projeler  hazırladık. Battalgazi  ile Sinema ve Çizgi Filim Projemiz  var. Görüşmelerimiz  devam  ediyor  ve  hemen  hemen  başlangıç  için  sona  geldik. Ayrıcı Seyit  Battalgazi  ve Battalgazi’nin tarihi  ile  ilgili   çok  kapsamlı  bir  arşiv araştırması yapıyoruz. Üniversitelerimiz  ve Tarihçiler  ile  birlikte  arşivlerde  incelenerek  titiz  bir  çalışma içerisindeyiz. her yıl  4  Nisan  günü  düzenlenen 4  Nisan Dünya Malatya Günü Patenti  bizim  derneğimize ait. Artık 4 Nisan’ı  tüm dünya’da  ve  başkentlerinde  kutlamak  için orada  yaşayan Malatya’lılar  ile  görüşüp geniş  katılımla  gerçekleştirmek istiyoruz.Kısacası  güzel  projelere tüm Battalgazi’liler  ve Malatya’lılar  olarak  imza atmak  istiyoruz.

Ahmet Timurtaş,  Battalgazi Gençlik Derneği  olarak  projelerimizden biri  olan Hakkari’nin daha  önce Hakkari İl Müdürlüğü ile belirlediğimiz  bir  okula kütüphane  kurmak için buradan Hakkari’ye  gideceğiz. Hakkari Valimiz İdris Akbıyık Malatya’lı bir  hemşehrimiz. Kendisi Hakkari’de Devletin  gülen yüzünü  ve Devlet Baba olgusunu  orada  en iyi yaşatan  ve  gösteren çok  başarılı bir  Devlet Büyüğümüzdür. Hemşehrimiz  hasebiyle  bu Kütüphanemize,  İdris Akbıyık Kütüphanesi İsmini  vererek  onun  bu  güzel  gayretlerine  bizde  bir  parçada olsa  Dernek olarak  ortak  olduk.

İnşallah bizler  burada  bulunan  yol  arkadaşlarımızla  beraber Battalgazi Gençlik Derneği’ni  layık  olduğu  gibi temsil edip Battalgazi  ve Malatya Gençliğine  yakışır o  Malatya kültürünü yaşatmanın aracısı  oluruz dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.