Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BBP DİYARBAKIR’DA REKORA İMZA ATMAYA KARARLI

BBP DİYARBAKIR’DA REKORA İMZA ATMAYA KARARLI
15.02.2021
2.342
A+
A-

Bir dizi program ve temaslarda bulunmak üzere İl Başkanlığımızı ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sayın Bülent İSPİR İl binamıza gelirken can Alperenlerin Diyarbakıra yakışır bir şekilde karşılaması ve il binamızda partili gönüldaşlarlarımız ile hasbihal edip İl Başkanımız Sayın Recep AKIN’a Diyarbakır’ daki hizmetlerinden dolayı plaket takdim edip teşekkür ettiler İl Başkanımız Recep AKIN bey önümüzdeki süreçte Diyarbakırımız için daha azimle çalışıp ilimizi hakkettiği yere getireceğimiz inancı tam olduğunu dile Getirdi. Bizlerde gelen heyetimize ve tüm gönüldaşlarımıza Büyük Birlik Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı ve tüm teşkilatlarımız adına teşekkür ederiz.

Büyük Birlik Partisi (BBP) olarak bizim siyasetimizin odağında; devletimizin istiklali ve milletimizin istikbali vardır. Bu kapsamda partimizin tüm üyeleri, teşkilat mensuplarımız ve davamıza gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımızla 2023 genel seçimlerine ve tam bağımsız Türkiye’nin geleceğine hazırlanıyoruz.
Başkan AKIN Büyük Birlik Partisi (BBP) olarak bizim siyasetimizin odağında; devletimizin istiklali ve milletimizin istikbali vardır. Bu kapsamda partimizin tüm üyeleri, teşkilat mensuplarımız ve davamıza gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımızla 2023 genel seçimlerine ve tam bağımsız Türkiye’nin geleceğine hazırlanıyoruz dedi. 

Büyük Birlik Partisi teşkilat ve üye çalışmalarına son zamanlarda hız veren adeta Diyarbakır da neler oluyor dedirten İl Başkanı Recep AKIN partimize teveccüh edip katılım sağlayan tüm vatandaşlarımız ile birlikte partimize ve Diyarbakır’ımıza elimizden gelenin fazlasını gayret göstererek hizmetlerimize devam edeceğiz dedi. 
 

Büyük Birlik Partisi Diyarbakır İl Başkanı Recep AKIN parti bayrağını hizmet noktasında daha yükseklere taşımak için elinden geleni yapacağını söyledi. Başkan AKIN ” Diyarbakır’a hizmet etmek isteyen tüm vatandaşlarımızı Büyük Birlik Partisi çatısı altında olmaya davet ediyorum” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.