Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALİ KESER’İN MALATYA ZİYARETİ

BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALİ KESER’İN MALATYA ZİYARETİ
09.12.2018
242
A+
A-

BBP’Büyük birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali KESER yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Malatya BBP İl, ilçe teşkilatları ve partililer’ le yapmış olduğu geniş kapsamlı toplantı’da Türkiyenin her yerinde olduğu gibi Malatya’ nın da merkez ve tüm ilçelerde Belediye Başkan adaylarının olacağını ve seçimlerden daha da güçlenmiş bir şekilde çıkacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilat Başkanı) Ali Keser Malatya ziyaretleri kapsamında bir dizi temaslarda da bulundu Malatya Valisi Aydın Baruş’u da ziyaret ederek Malatya’ ya atanmaları noktasında hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Sayın Ali KESER BİLSAM’da ziyaret etti. Ziyaretten çok memnun kaldıklarını dile getiren Prof.Dr.İbrahim GEZER Bilsam ın çalışmaları ve programları hakkında bilgi verdi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ali KESER il ve ilçe başkanları ile ziyaret ettiği Battalgazi Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Büyük şehir belediye başkan adayı Selahattin Gürkan ilede bir araya geldi sayın GÜRKAN belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra Belediye’yi gezdirip karlılıklı iyi niyet temennilerinde bulundular.

Malatya  temaslarını tamamlayan BBP Büyük Birlik Partisi Genel  Başkan Yardımcısı sayın Ali KESER partililere de çalışmarından dolayı teşekkür edip yerel seçimler çalışma kapsamında temaslarını sürdürmek için Malatya dan ayrılarak Elazığ’a hareket etti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.