Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BBP İl Başkanı Karaman’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

BBP İl Başkanı Karaman’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
14.07.2022
299
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir basın açıklaması yayınladı. İl Başkanı Abdulvahap Karaman’ın kaleme aldığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi.

“15 Temmuz gecesi gerçekleşen, asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız hain darbe girişimi, ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve geçmişte de olduğu gibi özgürlüğüne bağlılığını tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğratılmıştır.

Tarih boyunca sayısız örneğine şahit olduğumuz şanlı direnişlerden ve kahramanlık destanlarından bir tanesini de 15 Temmuz gecesi yaşadık. Birlik ve beraberliğimiz bu gece bir kez daha perçinlendi. Vatan millet sevdalısı, demokrasi yanlısı tüm vatandaşlarımız ülkemizin işgal girişimine sessiz kalmadı.

Anayasal düzeni yıkmak, temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmak amacıyla FETÖ/PDY Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 gecesi düzenlenen hain darbe girişimi; “Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır” diyerek sokaklara inen ordumuzun sağduyulu vatanperver komutanları, askerimiz, polisimiz ve milletimiz tarafından bir bütün olarak hareket ederek hainlere karşı mertçe, dik durarak, tanklara karşı göğüslerini siper ederek, canları pahasına hain kalkışmayı engellenmiş ve devlet-millet bütünleşmesiyle tarihe altın harflerle yazılmış bir destan halini almıştır.

Büyük Türk Milleti; nereden gelirse gelsin açıkça veya haince yapılan bütün saldırıları ve düşmanca kalkışmaları, 15 Temmuzda olduğu gibi, daima ortadan kaldıracak inanç, cesaret, iman ve kararlılığa sahip olarak hür, bağımsız ve aydınlık yarınlara doğru ilerlemeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşücelerle; Ay yıldızlı şanlı bayrağımızın dalgalandığı her karış toprak için demokrasi ve milli birlik mücadelesinin bedelini canlarıyla ödeyen, vatanın birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehit ve kahraman gazilerimizi, minnet, şükran, rahmetle anıyor, çok kıymetli ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.