DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Keskin Malatya’da

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı ve Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Dilek Keskin, BBP Malatya İl Başkanlığı ve BBP Malatya Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Kadın Kolları Tanışma ve İstişare Toplantısı’na katılmak ve temaslarda bulunmak üzere Malatya’daydı.

İlk olarak İl Yönetimi ve Kadın Kolları temsilcileri ile Orduzu Arslantepe Höyüğü ve Battalgazi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı ziyaretlerinde bulunup bölgenin tarihi mirası hakkında bilgiler alan Keskin ve beraberindeki heyet daha sonra Kadın Kolları Tanışma ve İstişare Toplantısına katılmak üzere Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda partili kadınlarla bir araya geldi.

BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, BBP MDK Üyesi Ercan Altunkaya, Alperen Ocakları Vakfı Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak, BBP Malatya İlçe Başkanları Abdullah Daşkıran, Şinasi Yılmaz, Arif Koyun, Yaşar Toraman, Özay Özcan, Fahri Fırat, Ruhi Kahraman, Serhat Toktamış ve BBP Malatya İl ve İlçe Teşkilatları ile Kadın Kolları Teşkilatlarının da katıldığı toplantının açılışında söz alan Dilek Keskin, geride bıraktığımız 2 gün içerisinde önemli ziyaretler ve temaslarda bulunduklarını dile getirdi.

Seçim sonuçlarında kadınların güçlü bir yeri olacağını ifade eden Dilek Keskin konuşmasında şu açıklamalara yer verdi;
“PKK’nın uzantısı olan partiyi Mecliste görmek istemiyoruz. O nedenle hepinizden hassaten rica ediyorum, doğru insanlara oy verelim, doğru insanlarla birlikte olalım. Kadınlarımız, siyasetin içinde olsun. Biz Büyük Birlik Partisi olarak her zaman söyledik ve söylüyoruz, terörü, terör destekçilerini hiçbir zaman tasvip etmiyoruz, sonuna kadar onların karşısındayız. Bizim için önemli olan Türk varlığının bütünlüğüdür, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı ve bütünlüğüdür. PKK’nın uzantısı partinin ve bu partiye doğrudan ya da dolaylı destek veren tüm oluşumların karşısındayız, hep birlikte karşısında olmalıyız. Kandil’i ve PKK’yı destekleyen hiçbir tutum ve oluşum, Türk siyasetinde yer almamalıdır, desteklenmemelidir.”

BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ise kadınların ülke siyasetindeki önemine ve stratejik konumuna dikkat çekerek, kadınların yer almadığı hiçbir siyasi hareketin tam anlamıyla başarılı olamayacağını aktardı.

Basın açıklamaları sonrasında BBP Kadın Kolları Başkanı Dilek Keskin soru-cevap şeklinde BBP Malatya Kadın Kolları Teşkilat Üyesi Kadınların sorularını cevaplayarak yeni görevlendirilen Kadın Kolları Temsilcilerinin rozetlerini takıp başarı dileklerini iletti ve toplantıya katılım sağlayan engelli bireylere ve çocuklara hediyeler dağıtıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.