Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BBP MALATYA TEŞKİLATI’NDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

BBP MALATYA TEŞKİLATI’NDA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI
23.08.2018
217
A+
A-

Malatya BBP il binasında yapılan bayramlaşma proğramında partililer ve ilçe başkanları bir araya geldi. Bayramlaşma da Battalgazi kadın kolları başkanı GÜLNUR OBUZ DOĞU, Hekimhan İlçe başkanı CANDEMİR  DEMİR, ve Yeşilyurt ilçe teşkilatı ile birlikte   il Başkanı ALİRIZA ULUTAŞ katıldı.Bayramlaşmada bir konuşma yapan İl Başkanı ALİRIZA ULUTAŞ şunları ifade etti.

Bütün Müslümanların Kurban Bayramını kutlayan ULUTAŞ  “İslam dünyasının en özel, en kutlu günlerinden biri olan Mübarek kurban bayramınızı tebrik eder, bayramın, ailenize, milletimize, İslam Alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerim.”dedi.
Kurban, İslam Alemine ve bütün İnsanlığa dayanışmayı ve paylaşmayı getiren, yoksulların sevindirilmesine vesile olan dini bir bayram olduğunu ifade eden ULUTAŞ şunları söyledi: “ Mübarek Kurban Bayramının bizleri;  Allah’a, yakınlaştırırken, Bütün İslam Aleminin, Milletimizin birlik beraberlik, Dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın da gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Sizlerden kestiğimiz Kurbanlarımızı çevremizde bulunan mazlum, mağdur ve yoksul kardeşlerimizle paylaşmanızı ve bu bayramda, özellikle çocukları, yetimleri, öksüzleri ve hastaları unutmamanızı sizlerden özellikle rica ediyorum. “
Hac vazifesini yerine getiren bütün Müslümanların da haclarının Yüce Allah tarafından kabul edilmesi temennisini bildirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.