Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BBP MALATYA YEŞİLYURT VE BATTALGAZİ İLÇE TEŞKİLATLARINDAN YENİ HİZMET BİNASI

BBP MALATYA YEŞİLYURT VE BATTALGAZİ İLÇE TEŞKİLATLARINDAN YENİ HİZMET BİNASI
16.06.2021
408
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Malatya Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe teşkilatları siyaset noktasında yeni ve hızlı atılımlar ile ön saflara geçmeye devam ediyor.

Büyük Birlik Partisi Malatya Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz ve Büyük Birlik Partisi Malatya Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Abdullah Daşkıran yeni hizmet binalarının en kısa zamanda faaliyete geçeceklerini dile getirerek tüm Malatya’lı Hemşehrilerimizi parti kadrolarında görev almaya davet ettiler.
Başkan Daşkıran ve Başkan Yılmaz “Alperenlik ruhuna değinerek Alperenlik Ülkemizde ve yeryüzünde Allah’ın nizamını hâkim kılmak için kendine metot olarak Kur’an’ı ve sünneti ölçü alan bir iman hareketidir.” Alperen, hedefe varmak için her yol meşrudur anlayışını reddederek hedefe, meşru vasıtalarla varmaya çalışır. Allah’ın müsaade etmediği şeye, müsaade etmez dediler.
Başkan Yılmaz ve Başkan Daşkıran Malatyamızın tüm sorunları ile yakinen ilgili olduklarını dile getirerek en kısa zamanda tüm muhtarlarımız ile bir araya gelerek sorunları yerinde tespit ederek çözüm noktasında gereken tüm gayretleri ve çözüm önerilerini gündeme taşıyacaklarını söylediler. 
Bu bağlamda tüm mahallerde kurulacak olan ve alt yapısının kısmen tamamlanmış oldukları mahalle temsilcileri,kadın kolları ve Alperen Ocakları ile birlikte hizmet noktasında çalışmalara hız vereceklerini dile getirdiler.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.