Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BBP Pütürge Kongresi Gerçekleştirildi

BBP Pütürge Kongresi Gerçekleştirildi
21.08.2022
352
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi tarafından Pütürge İlçe Teşkilatının kurulumu ile görevlendirilmiş olan Serhat Toktamış ve aday yönetim ekibi, 21 Ağustos 2022 Pazar günü saat 13.00’da Pütürge Mesire Alanı içerisinde bulunan Pütürge Belediyesi Nikah Sarayı’nda Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Yönetimi, Büyük Birlik Partisi Akçadağ, Battalgazi, Doğanşehir, Kale ve Yeşilyurt İlçe Başkanları ve Teşkilatlarının katılımıyla Büyük Birlik Partisi Pütürge İlçesi 1. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de Tele-Konferans yöntemi ile katıldığı kongreye tek aday olarak giren Serhat Toktamış delege oylarının tamamını almak suretiyle ilçe başkanlığı görevini üstlenmiş oldu. 

Kongre açılış konuşmasında söz alan Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Karaman, 2023 seçimlerinde Büyük Birlik Partisi’nin Cumhur İttifakındaki yeri ve duruşuna vurgu yaparak konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

BBP Malatya İl Teşkilatı olarak yaklaşık 5 ay önce seçildik. Bu süreç içerisinde gerek il yönetimimiz gerek mevcut ilçe başkanlarımız ve kadın kollarımız olmak üzere tüm teşkilatımız sahada, ellerinden gelen gayretleri göstererek çalışmalarına devam ettiler ve Malatyamızda biz de varız dediler. Her platformda partimizi en üst seviyeye taşıdılar. Bundan dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Bugün burada siz değerli dostlarımızın ve hemşerilerimizin katılımıyla benim içinde ayrı bir kıymeti olan Pütürge ilçemizin kongresini yapıyoruz. Kongremiz Öncelikle Malatyamıza ve Pütürge ilçemize hayırlı olur inşallah.

1993 yılında Rahmetli Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurduğu ve yaklaşık 30 yıldır dimdik Elif gibi ayakta duran, bugün ise Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici önderliğinde devam eden Büyük Birlik Partisi İlay-ı Kelimetullah davası ve Nizam-ı Âlem davası için hiçbir zaman ne baş eğmiştir ne de yolundan dönmüştür. Yüce Allah’ın izni ile de ilelebet bu davamız devam edecektir ve bizlerde bu davanın amansız neferleri olarak yolumuzdan ayrılmayacağız.

Değerli hazirun bildiğiniz üzere 2023 Genel Seçimlerine Cumhur İttifakı saflarında gireceğiz fakat her ilde milletvekili adaylarımızı göstererek kendi amblem ve kendi adaylarımızla seçime gireceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan tüm katılımcılara tekrardan teşekkür eder kongremizin hayırlara vesile olmasını yüce Allahtan niyaz ederim.”

İl Başkanı Karaman’ın ardından kürsüye çıkan Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya ise ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini ifade ederek bu zor günlerde birlik ve beraberlik duygularının önemine değindi ve konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

“Bildiğiniz üzere Büyük Birlik Partimiz 2023 genel seçimlerinde Cumhur İttifakı içerisinde yer alacaktır. Teşkilatlarımızın yoğun çalışmaları sayesinde de üye sayılarımızda ciddi bir artış olduğunu ifade etmek istiyorum.

Siyasi partiler sadece seçimlere katılmak için kurulmamıştır. Büyük Birlik Partisi ideolojisi Türk ve İslam coğrafyalarına dair sorumlulukları olan bir siyasi harekettir. Büyük Birlik Partisi bugünden itibaren Pütürge’de olduğu gibi, Malatya’da olduğu gibi Avrupa’nın hatta dünyanın dört bir yanında teşkilatları olan, oradaki gurbetçilerimizin dinlerini, öz benliklerini ve kültürlerini özgürce yaşayabilmeleri noktasında faaliyet göstermektedir. Büyük Birlik Partisinin başta Avrupa olmak üzere dünyanın 20 ülkesinde teşkilatları vardır.

Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor, tabiri caizse küresel emperyalist güçler ülkemizi bir mengeneye tabi tutmaya çalışıyor. Bu minvalde Türk milletinin ve devletimizin birliğine, beraberliğine hizmet eden siyasi organizasyonlarda birlikte olmaktan şeref duyuyoruz. Bu manada Türk milletine birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmekte bana göre dünyanın en büyük ibadetlerinden biri olsa gerek. Çünkü çeşitli İslam coğrafyalarına baktığımız zaman kan ve gözyaşı var. Türk milletinin Türk devletinin Türk askerinin beklenen bir millet olduğunu görüyoruz.

Bizim yolumuz “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.” diyen peygamber efendimiz Hazreti Muhammed Mustafa (sallallâhu aleyhi ve sellem)’nın  yoludur.
Bizim yolumuz “Aslan olarak bir gün yaşamak Koyun olarak bin yıl yaşamaktan iyidir.” diyen, Hazreti Âli’nin yoludur.
Bizim yolumuz “Dağlara buğdaylar serpin, Müslüman ülkede kuşlar aç.” demesinler diyen Hazreti Ömer’in Yoludur.
Bizim yolumuz “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” diyen Atamız Şeyh Edebali’nin yoludur.
Bizim yolumuz “Ey Konstantiniyye ya sen beni alırsın ya ben seni alırım.” diyen Fatih Sultan Mehmet Han’ın yoludur.
Bizim yolumuz “Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Ya istiklal ya ölüm.” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur.
Bizim yolumuz “Bir saniyesine bile hakim olamadığınız hükmedemediğiniz bir dünya için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yok.” diyen şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yoludur.
Bizim yolumuz “İmanla yalan bir arada olmaz.” diyen Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin yoludur.”

İlçe halkının yoğun ilgisiyle gerçekleşen kongreye Tele-Konferans yoluyla katılan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ise seçim sonuçlarının Malatya ve Pütürge için hayırlara vesile olmasını temenni ederek konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

“Kıymetli dava arkadaşlarım, kıymetli Malatyalı ve Pütürgeli kardeşlerim öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, kongremiz hayırlı olsun diyorum. Başta İl Başkanımız Abdulvahap Karaman olmak üzere, değerli ilçe başkanlarımız, delege arkadaşlarımız, partili kardeşlerimiz hepinizi tekrar sevgiyle selamlıyorum.

Bildiğiniz üzere Malatya’da bir kan değişikliği yaptık. İnşallah bu kan değişikliği ile bayrak yarışı olumlu bir şekilde neticelenmeye başladı. İl Başkanımızın, ilçe başkanlarımızın, kıymetli dava arkadaşlarımızın gayreti ile Malatya’da partimiz günden güne daha fazla üne sahip olmaya başladı ve ciddi bir büyüme trendine girdi. Bunun içinde hepinizi tekrardan tebrik ediyorum. İnşallah bu kongreden sonra Pütürge İlçemizde de Büyük Birlik Partisi daha güçlü ve kuvvetli bir şekilde yoluna devam edecektir.

Ben tekrar sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyor, kongremizin Malatya’ya ve Pütürge’ye hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum ve tüm aile bireylerinize ve orada bulunan tüm dava arkadaşlarımıza da sevgilerimi ve muhabbetlerimi iletiyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.