Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BBP,Lİ ALTUNKAYA , “KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜ İNSANLIK SUÇUDUR”

BBP,Lİ ALTUNKAYA , “KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜ İNSANLIK SUÇUDUR”
25.11.2020
698
A+
A-

 

Büyük Birlik Partisi Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe başkanı Ercan Altunkaya , ’25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslar arası Mücadele Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Altunkaya mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“Edep ve temelli Türk medeniyetinin temsilcisi olan Türk Milliyetçileri, Türk kültürümüzün ve geleneğimizin en önemli değeri olan Türk kadınının sosyal hayattaki güçlü duruşuna büyük ömem vermektedir. Bu şuurla ‘Türk kadınını hak ettiği yerde tutmak ve daha etkin yere taşımak’ en önemli ilkelerimizdendir dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) olarak, mutlu kadının huzurlu Türkiye’nin teminatı olacağına inanıyoruz. Fiziksel ya da psikolojik, kadına karşı şiddetin her türlüsü insanlık suçudur. Kadına şiddet karanlık yarınların bu günüdür. Türklerde kadın Han’dır, Han’ımdır, Hanımdır.

 

Başkan Altunkaya ”Unutulmaması gereken bir husus da, hak ve adaletin savunucusu ve temsilcisi olarak asırlar boyu insanlığa ışık saçan köklü bir medeniyetin mensupları olduğumuzdur. Bizim medeniyetimiz, “Cennet annelerin ayakları altındadır” der. Bizim medeniyetimiz, “Annenize, babanıza yanınızda yaşlandıklarında öf bile demeyeceksiniz” diye emreder. Bizim medeniyetimiz, kültürümüz, kadın erkek demeden, yaşlı çocuk demeden canı, hayatı, insanı kutsal görür, mübarek görür, dokunulmaz görür. Bizim geleneklerimiz kadını, evin de, ailenin de, sosyal hayatın da, ekonomik hayatın da en merkezinde görür ve böyle kabul eder.

En büyük hedefimiz, kadına yönelik şiddetin son bulması. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

 

Ercan ALTUNKAYA

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt

İlçe Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.