DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Bilal Yıldırım:’ Baraj Sorunu Yok Yeniden Refah Var’

Bilal Yıldırım:’ Baraj Sorunu Yok Yeniden Refah Var’

Yeniden Refah Partisi Malatya 1. Sıra Milletvekili Adayı Bilal Yıldırım,” Yeniden Refah Partimizin Baraj sorunu yok, Vatandaşlarımızın desteği ile yeni dönemde Meclis çatısı altında milli görüşün temsilcisi olacağız” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Yeniden Refah Partisi Milletvekili adaylarına vatandaşlardan büyük ilgi olurken Baraj sorunu yaşamayacak olması Malatya’da oyların adresini de yeniden Refah Partisine çevrilbilir düşüncesi halk arasında hakim konumda.

14 Mayıs Genel Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını ilçe, ilçe köy, köy sürdüren Yeniden Refah Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Bilal Yıldırım,” Gençlik döneminden beri mili görüş hareketinin bir mensubu olmakta, bu kimliği taşımaktan gurur duyuyorum. 

Şimdi Milli Görüşün temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi içerisinde Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere gireceğiz. Vatandaşlarımızın Milli Görüş davasına olan sevgisi, ilgisini ve özlemini görüyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak ittifak çatısı altında seçimlere girmiş olduğumuz için baraj sorunumuz da bulunmamakta. İnşallah seçimlerin ardından Meclis çatısı altında Milli Görüşün temsilcisi, sesi olacağız.

YILDIRIM: “MİLLİ GÖRÜŞÜ MECLİS ’DE TEMSİL EDECEĞİZ”

Rahmetli Erbakan Hocamızın hükümet ortağı olduğu dönemde denk bütçe düzenlemesi ile başta sabit gelirliler olmak üzere sofrasında herkesin ekmeği büyüdü, ülkenin gelirleri hakça paylaşıldı ve sözün özü milli ekonomi politikası uygulandı. Zaten bundan rahatsız olan ülke düşmanlarının türlü oyunları ile o dönem Milli Görüşün önüne türlü engeller çıkartıldı.

Fakat milli görüşün ne olduğunu gören halkımız o günden beri artan şekilde bu davaya sahip çıktı. Şimdi 14 Mayıs seçimlerinde milli görüşün bir kez daha büyük bir zafer elde edeceğini görüyoruz. Sahada yeniden etmişe her kesimden bizlere dönük bir destek var, heyecan var. Bunun sandığa yansıyacağını yürekten inanıyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.