DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Bilal Yıldırım, Biz Tüm Malatya’nın Vekili Olacağız

Bilal Yıldırım, Biz  Tüm Malatya’nın Vekili Olacağız
28.04.2023
27
A+
A-

Yıldırım, “Yeniden Refah Partisinin baraj problemi de yoktur”

Yeniden Refah Partisi Malatya 1. Sıra Milletvekili Adayı Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi olarak bizlerin baraj problemi de yoktur. Biz cumhur ittifakının içindeyiz. İttifak yüzde 7 barajını aştığı an tüm partiler bu barajı aşmış sayılıyor. Sahada yapılan Yeniden Refah barajı geçemez, oyları bölmeyin gibi sözlere halkımızın itibar etmemesini istirham ediyorum” dedi.

Yeniden Refah Partisi Malatya 1. Sıra Milletvekili Adayı Bilal Yıldırım, Darende ilçesini ziyaret etti. Baba ocağında Darende’de beraberindeki Yeniden Refah Partisi milletvekili adayı ve yöneticileri ile birlikte esnaf gezisi yapan Yıldırım. Mahalle toplantılarda yaparak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Yıldırım, “Darende benim baba ocağım. Ben burada doğdum burada büyüdüm. Şimdi ise buralara hizmet etmek adına Milli Görüş Partisi Erbakan hocamızın emaneti Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Bugün Aşağı Ulupınar, Yukarı Ulupınar, Kaynak, Gökderen, Yeni Pınar, Balaban gibi birçok yeri ziyaret ettik. Her girdiğimiz kapıda çok güzel tepkiler aldık. Bizi yolda görenler hemen yanımıza geldiler, sizleri yürekten destekliyoruz dediler. Darende bizlerin şevkini ve azmini kat be kat arttırdı.” dedi.

-“Erdoğan’a ve milletvekilliği için Yeniden Refah’a oy istiyoruz”

Yıldırım şunları söyledi, “Malatya’nın dertleriyle gerçekten dertlenecek ve problemlerine çözüm getirecek kişiler bizleriz diyoruz. Biz mevcut vekillerden ve mevcut vekil adaylarından daha iyisini yapacağız diyoruz. Darende ve Malatya’nın birçok yerinden destekler çığ gibi büyüyor. İnşallah 14 Mayıs’ta Malatya Refah Partili Milletvekillerini meclise gönderecek. Yeniden Refah Partisi olarak bizlerin baraj problemi de yoktur. Biz Cumhur İttifakının içindeyiz. İttifak yüzde 7 barajını aştığı an tüm partiler bu barajı aşmış sayılıyor. Sahada yapılan Yeniden Refah barajı geçemez, oyları bölmeyin gibi sözlere halkımızın itibar etmemesini istirham ediyorum. Bizler Malatya’da Cumhurbaşkanlığı seçimi için Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletvekilliği için Yeniden Refah’a oy istiyoruz. Aynı ittifakın ortaklarıyız. Bu sebeple ne baraj ne de bir başka engel yoktur. Halkımız gönül rahatlığıyla oylarını Yeniden Refah’a verebilirler.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.