Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Bilal Yıldırım“Adil bir şekilde rezerv alan haritası çıkardıysanız korkmanıza gerek yoktur”

Bilal Yıldırım“Adil bir şekilde rezerv alan haritası çıkardıysanız korkmanıza gerek yoktur”
11.03.2024
11
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım“Biz; birileri gibi milletin malına değil, mutluluğuna ortak oluruz” 

Bilal Yıldırım, “Halkımızı Milli Görüş Belediyeciliği ile 1 Nisan’da buluşturacağız, Halkımızın dertleriyle dertlenecek bir yerel yönetim iktidarı geliyor. Milletini mutlu etmek için yola çıkmış olan Yeniden Refah Partisi kadroları tüyü bitmemiş yetim hakkını korur, kollar ve emaneti yerine getirir. Biz bazılarının yaptığı gibi milletin malına mülküne değil, mutluluğuna ortak oluruz. Biz birilerinin yaptığı gibi beytül mala değil, büyük milletimizin sevincine ortak oluruz. O bazıları Yeniden Refah Partisi’nden çok rahatsız oluyor, olsunlar. Kul hakkı yiyenler, belediyelerin kasalarını boşaltanlar, belediyelerin arazilerini  ve mülklerini peşkeş çekenler elbette bizden rahatsız olacak.  Gerçek Milli Görüşçüler siyaset sahnesine yeniden çıkınca, Milli Görüşü yıllardır taklit edenler tül tül dökülmeye başladı. Kimsenin gölgesinde değil, Milli Görüş çizgisinde seçimlere giriyoruz” İfadelerini kaydetti.

“Adil bir şekilde rezerv alan haritası çıkardıysanız korkmanıza gerek yoktur”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım şunları söyledi, “Günlerdir AK Parti’ye rezerv alan haritalarını açıklamaları çağrısında bulunuyorum. Bu çağrımı bir kez daha yapıyorum; yüreğiniz varsa, cesaretiniz varsa buyurun rezerv alan haritalarını açıklayın. Hak ve hukuk içinde, adil bir şekilde rezerv alan haritası çıkardıysanız korkmanıza gerek yoktur. Eğer; rezerv alan haritaları adil olarak çıkartılırsa biz sonuna kadar destekleyeceğiz. Eğer; milletin malına çöküp, kendi partililerinizin malını mülkünü koruyan bir rezerv alan haritası çıkarırsanız sonuna kadar da bu işin karşısında olacağız, peşini de bırakmayacağız. Çünkü biz millet için siyaset yapıyoruz. Biz milletin malına mülküne değil, mutluluğuna ortak oluruz. Aramızdaki fark bu.” 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.