Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BİRLİKTE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

BİRLİKTE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
30.07.2020
1.052
A+
A-

Geçtiğimiz pazar  günü( 26/07/2020) düzenlenen BBP Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe 10.Olağan Kongresinde güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçilen Ercan Altunkaya ve yeni yönetim kurulu adına ilçe başkan yardımcısı Mustafa Cengiz mazbatayı aldı.

“BİRLİKTE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
İlçe Başkan yardımcısı Cengiz “Mazbatamızı aldık. Yeni dönem için gelen arkadaşlara teşekkür ederim. Birlikte daha önce nasıl çalıştıysak bundan sonra biraz daha fazla çalışarak üye sayımızı çoğaltmamız gerekiyor. Bunu da yapacak güçteyiz. Yapacağımıza da çok eminim. Yeşilyurt gibi bir yer de BBP’nin belediyeyi alacak duruma geleceğini yürekten inanıyorum,son yapılan yerel seçimlerde de oy potansiyellerinin ne kadar arttığını gördüklerini dile getirerek. Bu arkadaşlarımızla ve bize destek veren üyelerimizle birlikte çok çalışacağız” dedi. Bundan önceki yönetimde partiye emekleri geçen tüm arkadaşlara teşekkür ettiğini dile getiren Cengiz yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile önceki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız kadın kollarımız ve Alperen Ocaklarımız ile istişare içinde bulunarak bayrağı taşımaya devam edeceklerini söyledi. Cengiz Bu vesileyle tüm İslam aleminin ve Malatya’lı hemşehrilerimizinde mübarek kurban bayramlarını en içten dileklerimle kutlarım ifadelerinde bulundu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.