Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Bu Tür Tesisler Ülkenin Kalkınmasında Önemli Roller Oynuyorlar

Bu Tür Tesisler Ülkenin Kalkınmasında Önemli Roller Oynuyorlar
28.10.2019
102
A+
A-

 

Vali Aydın Baruş, 2. Organize sanayi bölgesinde ihracata yönelik giyim eşyası üretimi yapan fabrikanın açılış törenine katıldı.
Yazıhan’lı İşadamı MİL-MAY Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Tanrıverdi, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın konuşmalarının ardından Vali Aydın Baruş yaptığı konuşmasında, “Öncelikle güzel ilimize böyle müstesna bir tesis kazandıran Abdulvahap Gazi Tanrıverdi ve firmanın kuruluşunda gelişmesinde önemli rolü olan katkısı olan Sonay hanımı tebrik ediyorum.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Bu hakikaten Malatya olarak gurur duyacağımız bir tesis. Biz Malatya’da hakikaten bu tür tesislerin artmasını istiyoruz. Çünkü Malatya insanının istihdama ihtiyacı var. Biz Malatya’da kadın istihdamını artırmak istiyoruz. Böyle müstesna tesislerde kadınlarımızın çok daha rahat çalışma mekânlarına sahip olarak ailelerin geçimine katkıda bulunuyorlar ve ülkenin kalkınmasında önemli roller oynuyorlar. Bugün açılışını yaptığımız tesis, Malatya’ya ufuk kazandırabilecek tesislerden birisi. Çünkü biz Malatya’nın sadece tekstilde ve Konfeksiyon da söz sahibi olmasını istemiyoruz aynı zamanda moda anlamında da Türkiye’de söz sahibi bir il haline gelmesini istiyoruz. Bugün mutluyuz ki Organize Sanayi bölgelerimizde 23 bini aşan istihdam var. Bu tesisin kurulmasında emeği geçen Mil-May Tekstilin değerli sahibine ve değerli çalışanların ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.