Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Bülent Tüfenkci, Ülkede Yaşanan Sıkıntıları Biliyoruz ve Yine Sıkıntıları Biz Çözeceğiz

Bülent Tüfenkci,  Ülkede Yaşanan Sıkıntıları Biliyoruz  ve Yine Sıkıntıları Biz Çözeceğiz
16.02.2022
139
A+
A-

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Son Aylarda yaşanan sıkıntıları biliyoruz bu sıkıntıları yine vatandaşımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Çözer Diye Bize Güveniyor dedi.

Ziyarette konuşan Tüfenkçi ,,Türkiye’nin 20 yılda her alanda en az dört kat büyüdü. “İktidara geldiğimizden bu yana her kesimin sorunu ile ilgilendik. Etnik kimlik sorunlarıyla da ilgilendik, mezhep sorunlarıyla da ilgilendik. Biz her yıl yaklaşık bir 1 milyona yakın insanımıza iş bulduk, AŞ bulduk. Türkiye’yi her yıl yüzde 5’in üzerinde büyütmek adına da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde mücadelemize devam ediyoruz” şeklinde konuştu

Bugün dünyada yaşanan enerji fiyatları yüksekliğini ve küresel enflasyonu sadece Türkiye’ye yazmaları son derece gülünç bir durum. Bunu iddia edenler aslında dünyayı bizlerden çok daha iyi takip ediyorlar. Amerika’da enflasyon ne durumda, İngiltere’de ne durumda olduğunu çok iyi biliyorlar. Buğday fiyatlarının dünyada nereye geldiğini, petrol fiyatlarının 40 dolardan 88 dolarlara nasıl geldiğini onlar sizden bizden çok daha iyi takip ediyorlar. Bunu bir istismar aracı, bir algı aracı olarak kullanmaktan da çekinmiyorlar. Biz milletimizin sıkıntılarını biliyoruz. Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da biliyor. Attıkları ve atacakları adımlar milletimizi çok daha rahatlatacak. İnşallah 2023 seçimlerine tek rakamlı enflasyonla gireceğiz.

Kur korumalı sistemle biz dövizde gerekli stabilizeyi sağlamış olduk. İlerleyen günlerde yansımalarını da göreceğiz. Gıdada ki KDV’nin düşmesi, enerjide atılacak adımlar, doğalgazda ve elektrikteki iyileştirmelerle beraber milletimizin rahatladığını da göreceğiz” ifadelerini kullandı.Ak Parti’nin bir çözüm partisi olduğunu dile getiren Tüfenkci, “Biz asla ve asla insanların sıkıntılarına duyarsız kalmıyoruz.

AK Parti kurulduğundan bu yana sorun çıkaran değil sorun çözen parti olmuştur. Biz Malatya’yı ve Türkiye’yi büyütmeye devam edeceğiz. Malatya’da kuzey çevre yolumuz yapılıyor inşallah süresi içerisinde bitireceğiz. Battalgazi Devlet Hastanemizi bitirdik. İnşallah ilk çeyrekte hizmete girdiğinde bu bölgemiz bir devlet hastanesine kavuşacak.

Malatya sağlıkta Türkiye’nin ilk 10 ili içerisinde. Neredeyse bütün ilçelerimizde entegre devlet hastanelerimiz var. Toplum sağlığı merkezlerimizin sayılarını neredeyse üçe-dörde katladık.

Hayvancılık OSB’yi inşallah bu sene bitireceğiz. Yine seracılık OSB’yi inşallah bu sene bitireceğiz. Baktığımız zaman bunlar ciddi anlamda istihdam ve üretim demektir. Yine bunun yanında gençlere yönelik yüzme havuzları, spor salonları ve gençlik merkezleri yapıldı. Kadınlara yönelik kurslar, eğitim merkezleri yapıldı. Kadınlar üretimde olsun diye kooperatifler kuruldu. Bizim işimiz hizmet, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik” diye konuştu.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Milletvekilimiz Sayın Bülent Tüfenkçi’ye  ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına  teşekkür ediyorum  dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.