Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Büyük Birlik Partisi 2023 Seçimlerinde Hak Ettiği Oyları Alarak Büyük Bir Sürprize İmza Atacak 

Büyük Birlik Partisi 2023 Seçimlerinde Hak Ettiği Oyları Alarak Büyük Bir Sürprize İmza Atacak 
30.09.2022
159
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut ile Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin,  Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerel Basın ile Buluşma Programına katıldı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut ile Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerel Basın ile Buluşma Programında Büyük Birlik Partisi Malatya İlçe teşkilatları ve Kadın Kolları teşkilatları ile Alperen Ocakları Vakfı Malatya İl Teşkilatı ve yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi. 


Kahvaltı programı öncesinde söz alan Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, İl Yönetimi olarak İl Başkanlığı görevini üstlendikleri tarihten itibaren Büyük Birlik Partisi adına kaydettikleri gelişmeleri dile getirirken açıklamasında şu ifadelere yer verdi;


“Bildiğiniz üzere geride bıraktığımız 6 aylık süre içerisinde şehrimizde partimizi ve davamızı daha iyi yerlere getirebilmek adına bayrağı devraldık ve çalışmalarımızı yapmaya başladık. Bu süre içerisinde ektiğimiz tohumlar meyvesini vermeye başladı ve Büyük Birlik Partisi Malatya siyasetinde ben de varım diyecek konuma ulaştı. Bu konudaki gayret ve çabalarından dolayı il yönetimimiz başta olmak üzere ilçe yönetimlerimiz, kadın kolları teşkilatlarımız ve alperenlerimize teşekkür ederim. Tabi bu konuda bizlere katkı ve desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici nezdinde sürekli yanımızda bulunan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Uğur Bulut, Teşkilat Başkanımız ve isimlerini tek tek sayamayacağım tüm Genel Başkan Yardımcılarımıza, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Dilek Keskin’e de sonsuz saygı ve teşekkürlerimi sunarım.”


Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut ise Mersin’in Mezitli İlçesinde meydana gelen polisevi saldırısına değinirken konuşmasında şu ifadelere yer verdi;


“Bu olayın faili diye bilinen kişinin daha önce bir siyasi parti tarafından, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yayınlamış olduğu raporda gazeteci diye addedilmesi ve aynı raporda 10 sayısının üzerinde gazetecinin tutuklandığının söylemesi ve bunların da her birinin MLKP, PKK, PYD, YPG gibi terör örgütlerine üye olması ve bunu ısrarla savunmalarını hayretle izlemekteyiz. ‘Biz yanlış yapmışız, milletimizin, devletimizin temeline dinamit koyan, koymaya çalışan, bu ülkede sıkıntılı süreçler oluşturmaya çalışan bu teröristleri biz kendi raporumuzda gazeteci diye yazmışız.’ deyip bu milletten özür dilemesi gerekirken, mukaddes bir mesleği icra eden gazetecilerden özür dilemesi gerekirken, aynı hararetle savunmalarını hayretle izliyoruz. Milletimizin ahlakının temeline dinamit koymaya çalışan, Müslüman Türk’ün örfünün temeline dinamit koymaya çalışan LGBT’lilere kucak açan ana muhalefet partisi, devletimizin temeline dinamit koyan PKK’ya 2023 seçimlerinde sonuç almak adına adeta masa altından el sallamaktadır. Dolayısıyla ülkemizde 20 yaşındaki Güldemetlerimizi şehit etmesine müsebbip, emzikli bebeklerimizin şehit edilmesine müsebbip bir terör örgütünün siyasi uzantılarına mesafe koymaları, Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisine daha yakışır diye düşünüyorum.” 


Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin ise Malatya İl Başkanlığı ve Malatya Kadın Kolları İl Başkanlığı teşkilatlarının Malatya’da çok güzel çalışmalar yaptığını ifade ederek “Bunları yerinde görüp onlarla birlikte olmak, destek olmak için geldik. Yüzde 50’si kadın olan bir ülkede yaşıyoruz ve seçimi kadınlar belirleyecek. Kadının problemlerine dokunan her daim kazanır. Önemli olan kadınlarımızı, çocuklarımızı, gençlerimizi kazanmaktır. Biz onların gönüllerine dokunmak için geldik.” diye konuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=uV-O1dlvXPo

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.