Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ MALATYA İL TEŞKİLATI SAHAYA İNDİ

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ MALATYA İL TEŞKİLATI SAHAYA İNDİ
08.05.2022
340
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Doğanşehir İlçe Başkanımız Sn. Yaşar Toraman’ın daveti üzerine Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve Malatya İl Yönetimi, Büyük Birlik Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Abdullah Daşkıran ve İlçe Yönetimi, Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz ve İlçe Yönetimi, Alperen Ocakları Malatya Şube Başkanı Yalçın Arıcak ve Yönetimi ile birlikte Doğanşehir ilçemize ziyarette bulunduk.

Büyük Birlik Partisi Doğanşehir İlçe Başkanlığı binasında İl Başkanımız Abdulvahap Karaman ve beraberindeki heyeti karşılayan ev sahibimiz Büyük Birlik Partisi Doğanşehir İlçe Başkanımız ve Yönetimiyle birlikte Sürgü ve Kurucaova Mahallelerinde önce taziye ziyaretleri sonrasında ise esnaflarımız ve halkımızla buluşup vatandaşlarımzın ve çiftçilerimizin sorunlarını dinledik ve taleplerini ilgili makamlara iletmek üzere kayıt altına aldık.

Öncelikle taziye ziyaretlerinde bulunduğumuz hemşerilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerimizi sunarız.

Bizleri misafir eden Büyük Birlik Partisi Doğanşehir İlçe Başkanımız Sn. Yaşar Toraman nezdinde tüm Doğanşehir İlçe Teşkilatımıza ve yoğun ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı Sürgü ve Kurucaova Mahalle sakinlerine ve esnaflarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.