Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Çalık’tan Ramazan Mesajı

Çalık’tan Ramazan Mesajı
23.04.2020
181
A+
A-
Rahmetiyle, hikmetiyle, bereketiyle on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i bir kez daha karşılamanın ve ruhun gıdası, bedenin şifası olan orucu tutabilecek olmanın eşsiz heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.
Nice bereketli sahurlar ve ardından iftarlarla birliğin, beraberliğin daim olduğu bir Ramazan-ı Şerif’e giriyoruz. Rabbim bizi hayırlısıyla Ramazan Bayramı’na da kavuşturmayı nasip etsin.
Rabbimizden, Mübarek Ramazan ayı hürmetine, ülkemizde ve dünyada yaşanan Covid – 19 salgınının son bulmasını diliyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın, yurt dışında yaşayan vatandaş ve soydaşlarımız ile İslam aleminin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum. Ramazan ayının; kalplerimize huzur, hanelerimize bereket, ailemize, ülkemize ve İslâm âlemine hayırlar getirerek insanlığın hidayet, barışına ve salgın hastalıkların son bulmasına vesile olmasını Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.