Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş, Bu Memleket Bizimle Ayağa Kalkacak

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş, Bu Memleket Bizimle Ayağa Kalkacak
05.03.2024
33
A+
A-

Karakuş: ‘Bu Memleket Bizimle Ayağa Kalkacak’
CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş ,Medicana Konteynır ve Tandoğan mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdürmeye devam etti.


Konteynır’da yaşamlarını sürdüren ailelere ve engelli vatandaşlarımıza yönelik proje çalışmaları hakkında açıklama yapan Karakuş, “ Vatandaşlarımız ve özellikle engelli bireylerimiz konteynır’da zor şartlarda hayatlarını sürdürüyor. Ziyaretlerimiz de böylesine zor şartlarda yaşam mücadelesi veren ailelerimizin  yanında olduğumuzu  belirtiyor ve projelerimiz hususunda fikir alışverişi yapıyoruz. Ben şahsıma ve ekibime gösterilen ilgi ve alakadan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.


CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş, Medicana Konteynır’da yaşam mücadelesi veren aileleri ve engelli bireyleri ziyaretlerinde, “Hükümetin politikası ile engelli kardeşlerimizi buraya yerleştirmişler. Daha önce yerinde sağlık hizmeti kendilerine verilmiş. Fakat şu anda buraya atanan doktor buraya gelmiyormuş. Ağır engelli ailelerin yemekleri geç gitmekle beraber 20 gündür aş ve yemekleri de gelmiyormuş. Çok mağdur durumdalar. Devletimiz ve hükümetten buraya acil eylem planı hazırlaması hususunda kendilerinden destek bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.


Karakuş, “Esnaf, İşimizi kaybettik. Minibüsçü esnafı olarak zor zamanında vatandaşımızın ve Malatya’mızın yanında olduk. 120 bin kişiyi Malatya’dan diğer şehirlere taşıdık. Malatya’dan bir karşılık beklemedik. Malatya’yı terk etmedik, terk etmeyeceğiz. Depremden sonra en büyük mağduriyeti biz yaşadık. Şehir merkezi kalmadı. Çarşısı olmayan bir şehir asla ayağa kalkmaz. Şehrin yeniden ayağa kalkması için gerekli adımları atmasını istiyoruz. Yakıt fiyatları belli, zararına çalışıyoruz. En büyük sorunumuz mazota yapılan zam. Esnafımıza haksızlık yapılıyor. Esnaf kan ağlıyor, vergi borçları affedilmedi bu konuda hükümetten ses yok. ” dediler.


Karakuş, Malatyalıların anket sonuçlarındaki yoğun isteği üzerine aday olduğunu kaydederek, sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil bütün Battalgazi’nin adayı olduğunu söyledi. Karakuş, “ Bizim için sağ sol yok. Gündemimizde Malatya’mız var. Depremin partisi olmaz. Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen bu şehir hala eziyet çekiyorsa bunun partisi olmaz. Yaklaşık 5 senedir bu ilçede çalışmalarımı sürdürmekteyim. 5 sene önce ilçenin tüm vatandaşlarımız ile istişarelerimiz oldu. 6 Şubat Depreminde tüm gücümüzle depremzedelerimizin yanında olduk “ dedi.
Karakuş, Malatya’nın ve Battalgazi’nin bütün sorunlarını çözerek yeniden ayağa kaldıracaklarını ve yaşanabilir bir Malatya’yı inşa edeceklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.