Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş ,‘Esnaflarımız ve Emeklilerimiz Unutuldu’

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş ,‘Esnaflarımız ve Emeklilerimiz Unutuldu’
13.03.2024
25
A+
A-

Karakuş , Hatunsuyu ve Güzelbahçe’de Yemek Dağıtımı Gerçekleştirdi

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş  yoğun tempoda çalışmalarını sürdürdü. Karakuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı, tüm belediye personellerini ziyaret etti. 


CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmaları kapsamında yoğun temposunu sürdürdü. Her şey Battalgazi’miz için diyen karakuş, önce Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı, sonra da tüm belediye personellerini ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgi verdi. 


Karakuş, ‘Esnaflarımız ve Emeklilerimiz Unutuldu’

Bitmek bilmeyen enerji ile Battalgazi ilçesi için yorulmadan yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Karakuş, “ Seçimin son gününe kadar tüm enerjimizi Battalgazi’miz için harcıyoruz. Projelerimizi tek tek anlatıyoruz. Sıkılmadık el bırakmayacağız. Tüm esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz. Ne yazık ki, deprem bölgesindeki esnaflarımızın her platformda belirttiğimiz gibi, vergi borçlarının affedilmesi hususundaki sıkıntı halen çözülmemiş durumda. Madem affedilme konusu olmayacak, esnaf ve iş verenler için mücbir sebep hali en az 5 yıl uzatılmalı, yerinde dönüşüm projelerinde ise KDV oranı , vergi ve harç giderleri alınmamalıdır.” Dedi.


Deprem bölgesindeki  esnaflarımızın  elini  rahatlatmak  için  tüm  borçları uzun vadeli  ertelenmelidir diyen Karakuş,” Her şeyden önce faizler silinmeli ve esnafımıza faizsiz krediler sağlanmalıdır. Emeklilerimiz bu ülkenin emektarlarıdır. Onlar bizlere yük değil, onlar bu ülkeye hizmet etmiş gençlik yıllarını harcamış, vatanımız için 30 senesini harcamış nadide insanlarımızdır. Naif insanlarımızdır. Onları bu ekonomik zor şartlarda refahlı bir şekilde yaşatmak ise, mevcut hükümetin vereceği zamma bağlıdır. Emeklilerimize verilecek refah payı, ekonomiyi zora sokar diyenleri vatandaşlarımız 31 Mart günü sandığa gömerek tepkilerini dile getireceklerdir” şeklinde konuştu.


CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Karakuş, seçim çalışmaları kapsamında, Hatunsuyu  mahallesinde ve Güzelbahçe’de iftar yemeği dağıtımına katıldı. Karakuş’a gösterilen yakın ilgi ve alaka gözlerden kaçmadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.