Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş, Pazar Esnafları İle Bir Araya Geldi

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş, Pazar Esnafları İle Bir Araya Geldi
11.03.2024
30
A+
A-

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş, bugün Pazar esnafına ziyarette bulundu. Pazar esnafının sıkıntılarını dinleyen Karakuş, ‘ Pazar esnafımızın sıkıntılarını dinledik. Ramazanlarını kutladık. Şahsıma ve heyetimize yakinen ilgi gösterdiler. Tüm Pazarcı esnafımıza teşekkür ediyorum’ dedi.


CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmaları kapsamında Pazar esnafını gezerek onların sıkıntılarını dinledi. Pazar yerinde yoğun ilgi ve sevgi ile karşılanan Karakuş, vatandaşlara , ‘İyi Alışverişler’ esnafa da ‘Bereketli İşler’ temennisinde bulundu. Pazar esnafı ile tek tek sohbet eden ve tezgâhları gezen Başkan Karakuş, vatandaşlardan gelen talep ve sorunları da dinleyip, sık sık not aldı. Pazarcı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Karakuş, Malatya hak ettiği hizmetleri yapmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydetti.


Pazarda vatandaşlarla özellikle pahalılık hakkında sohbet eden Başkan Karakuş Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Veli Ağbaba’ya  ve CHP’ye destek isteyerek, değişim isteği vurgusunu yineledi.


CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş Pazar esnafı gezisinde hem esnafların hem de alışveriş yapan vatandaşların Ramazanlarını da kutlayarak , “Sevgi ve dayanışma hissinin kalbimizi doldurduğu, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayını hep birlikte idrak  edeceğiz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz ve kucaklaşarak bayram ettiğimiz bu mübarek ayda, tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutluyor; yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörünün hakim olduğu, sağlık, mutluluk ve huzur içinde yaşayacağımız günler diliyorum.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.