Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Yeni Oluşan  İl Yönetim Kurulu Üyelerini Kamuoyu İle Paylaştı

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Yeni Oluşan  İl Yönetim Kurulu Üyelerini Kamuoyu İle Paylaştı
02.02.2023
155
A+
A-

Eski CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ın 14 Mayıs 2023’de yapılacak Genel Seçimler öncesi Malatya Milletvekili Aday Adaylığı için istifası  sonrası atanan CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Yeni Oluşan  İl Yönetim Kurulu Üyelerini Kamuoyu İle Paylaştı.

Başkan Barış Yıldız yaptığı  yazılı  basın açıklamasında, Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz üzere il başkanlığına atanmıştım. Bugün itibariyle il yönetim kurulumuz genel merkezimiz tarafından atanmış durumda. Bu süreçten önce il yönetimimizde bulunan hem önceki dönem il başkanımız Enver Kiraz’a hem beraberinde yönetiminde de beraber çalıştığım tüm yönetici arkadaşlarıma emekleri için öncelikle teşekkür ediyorum. 


Tecrübeli arkadaşlarımızla, yönetimde olmayanlar ile özellikle komisyonlarda onların tecrübelerinden faydalanarak komisyon başlarında olarak parti içinde büyük bir bütünlük sağlayacağız. 


Yeni arkadaşlarımızla birlikte oluşan yeni yönetim asıl ve yedek listesi ile birlikte çalışacağız ve oluşturacağımız komisyonlar ile çalışmak isteyen herkes ile omuz omuza birlikte önümüzdeki seçimlere çalışacağız. 


CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız CHP Malatya İl Yönetim Kurulu’nun 4 Şubat Cumartesi günü saat 11.30’da Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde tanıtım toplantısı yapılacağını açıkladı.

İŞTE YENİ OLUŞAN CHP MALATYA İL  YÖNETİMİ LİSTESİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.