Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Cumhur İttifakını Buluşturan Düğün…

Cumhur İttifakını Buluşturan Düğün…
31.07.2021
183
A+
A-

 

Ülkücü Camiada sevilen , MHP Malatya Önceki İl Başkanlarından R.Bülenr Avşar’ın oğlu Ahmet Avşar ve eşi Fatma Baz’ın düğün merasimi muhteşem oldu.

Malatya’da Cumhur İttifakını bir araya getiren düğüne ,Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Stk lar ve akabinde çok sayıda davetli katıldı. Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül genç çiftlere Türk Bayrağına sarılı Kuran_ı Kerim hediye etti.

Düğün merasimine, AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca,MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP MYK Üyesi Ömer Ekici, MHP MYK Üyesi Eyüp Gönültaş,Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül,Diyarbakır Ülkü Ocakları Başkanı, Malatya Jandarma Komutanı Necmi İnce, Emniyet İl Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay,Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan,Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül ve Eyüp Sağlam,Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya, çok sayıda daire müdürleri, stk’lar ve dernek başkanları katıldı.

 

MHP Malatya Önceki İl Başkanı R.Bülent Avşar ,’ Mutlu günümüzde yanımızda olan Kıymetli Belediye başkanlarım, Milletvekillerim, “İl ve İlçe” Başkanlarım, MYK üyelerim, Emniyet Müdürüm, Jandarma Alay Komutanım, Ocak Başkanıma, Daire Başkanı ve Müdürlerine, Camiamızın Değerli Büyüklerine, kardeşlerime Teşekkürlerimi İletiyorum.’ Dedi.

Malatya’da ve Türkiye’de bir ilk olan Nikah Şahitliğini ise protokolde bulunan Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Daire Müdürleri hep birlikte yaptı. Nikahı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kıydı. Düğün merasimi MHP Lideri Devlet Bahçeli ve bir çok telgrafın okunmasının ardından, yemek ve takı takma merasiminden sonra sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.