Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Darbe Sevdasına Düşenler Bunun Bedelini Göze Alır

Darbe Sevdasına Düşenler Bunun Bedelini Göze Alır
30.04.2020
155
A+
A-

 

Son günlerde darbe çağrısı imasında bulunanlara karşı bir açıklama yapan Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer, bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir dedi.

Başkan Zafer yaptığı yazılı açıklamada ” Devleti yöneten çelikten iradenin  çevresinde vızır vızır fitne kazısı yapanlara asla taviz ve fırsat verilmeyecektir. Bizim bu hain güruha  hem sırtımız dönük hem de kapımız örtüktür.

Bu böyle bilinsin.

Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri olarak geçmişte ülkemizin bağımsızlığı için ödediğimiz bedel ve birlikteliğimizi bozmaya, ülkemizi bölmeye çalışanlara ödettiğimiz  bedel ortadadır.

Birçok terör yuvasını başlarına yıktık,  yıkmaya ve dünyayı onlara dar etmeye devam edeceğiz.

 

Türkiye büyük hamleler yaparak dünyada yeni bir düzene yön verirken her fırsatta darbe çığırtkanlığı yapanlar, ülkenin gelişmesine engel olmak için her türlü kirli oyunu sergilemekten çekinmeyeler şunu bilsin ki , biz kanımızın son damlasına kadar mücadele etmekten, bayrağımızın ilelebet dalgalanması ve ezanlarımızın susmaması için şahadet şerbetini kana içmeye devam edeceğiz ama bu kutsal yurdu asla size bırakmayacağız.

 

Muhalefetliği  beceremeyen,  bir tek hayırlı hizmeti olmayanlar asılsız iftiralar ve kirli oyunlarla ülkedeki vatandaşları bir birine düşürmek için bütün gayretlerini sergiliyorlar.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  geçmişte bağımsızlığımız için mücadele ettiği ülke düşmanlarıyla kol kola yürüyen bu güruh,  Atamızı kirli siyasetlerine de alet etmekten çekinmemiştir.

Bizler Atatürk ‘ün ilke ve inkılâpları doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. Gelecek Türkiye’nindir. Zafer, Allah’a inananlarındır ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.