DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

DEDEKARGIN’IN KANALİZASYON HATTI YENİLENDİ

DEDEKARGIN’IN KANALİZASYON HATTI YENİLENDİ
05.08.2018
206
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Karakaya Baraj Gölü Kültür ve Turizm Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAYHİB) kapsamında, Karakaya Baraj Gölü’ne sınırı olan ilçelerdeki bazı mahallelerde kanalizasyon hattı yapımı için çalışmaları yapıyor.

Karakaya Baraj Gölü’nün korunması, geliştirilmesi ve tanıtılması amacıyla hazırlanan proje kapsamında Yazıhan İlçesi Dedekargın Mahallesi’nde 1.050 metrelik kanalizasyon hattı çalışmaları tamamlandı.
“Dedekargın’da 1.050 Metrelik Kanalizasyon Hattı Tamamlandı”
Karakaya Baraj Gölü’ne akan atıksuların kontrolünü sağlamak, sudaki kirlilik oranını azaltmak ve atıksuya bağlı olarak çevreye yayılan kokuları önlemek için, Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü KAYHİB ile koordineli olarak çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Karakaya Baraj Gölü’ne sınırı bulunan Yazıhan ilçesi Dedekargın Mahallesi’nde 1.050 metrelik kanalizasyon hattı çalışması yapan MASKİ, 22 adet muayene, 3 adet parsel bacası çalışmasını gerçekleştirdi. Ayrıca 500 kişilik fosseptik deposu inşa etti. Mahallede gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı çalışmalarıyla, mahalle halkının daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarına imkân sağladı. MASKİ Genel Müdürlüğü daha sağlıklı ve modern bir şehirde inşa etmek için 7 gün 24 saat hizmet ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.