Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun
09.07.2022
118
A+
A-

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, “Bayramın, Pütürge’miz Malatya’mız ve Ülkemizle birlikte tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum dedi.

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, Kurban Bayramı Vesilesi İle Bir Mesaj Yayımladı.

“Bayramın, Pütürge’miz Malatya’mız ve Ülkemizle birlikte tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Başkan İbrahim Yalçınkaya, Bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir.

Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakarlığın simgesi olan Kurban Bayramının anlamını çok iyi kavramak mecburiyetindeyiz. Bu bayramda, muhtaçların hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımalıyız. Kurban ibadetiyle bizden istenen, elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmak, gönülden verebilmektir.  Selamlaşarak, kucaklaşarak, kurbanlarımızı paylaşarak, ikramda bulunarak bayram sevincini çoğaltmalıyız.

Aile büyüklerimizin hayır dualarını alırken, gözlerimizin nuru, evlerimizin neşesi olan çocuklarımızı sevindirirken, öksüzleri, yetimleri, garipleri de asla unutmayalım. Evinde ve yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı hatırlamalı; kimsesizlerin, ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalmalı, yüzlerinin gülmesine ve ümitlerinin yeşermesine vesile olmalıyız. 

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, Bu duygularla, kurbanlarımızın Allah katında makbul olmasını diliyor, huzur ve saadet dolu bir bayram geçirmenizi Allah’tan temenni ediyorum. Pütürgeli  ve Malatya’lı hemşehrilerimle birlikte Yurt içinde ve yurtdışında yaşayan kardeşlerimizin ve tüm İslam aleminin Kurban bayramını bir kez daha kutluyor, Bayramın daha güzel günlerin müjdecisi olmasını Allah’tan niyaz ediyorum”  ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.