Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanlığına Silahlı Saldırı Düzenlendi

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanlığına Silahlı  Saldırı Düzenlendi
15.04.2022
172
A+
A-

DEVA Partisi Malatya Pütürge İlçe Başkanlığı Binasına Yapılan Saldırıya DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Sosyal Medya Hesabından Tepki Gösterirken , DEVA Partisi İl Başkanı Onur Güneş’te Saldırı İle İlgili Açıklamada Bulundu.

DEVA Partisi İl Başkanı Onur Güneş, saldırı ile ilgili şu açıklamada bulundu:

“Pütürge ilçe binamıza kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıda bulunulmuştur. Gece geç saatlerde yapılan saldırıda parti binamızın camları kırılmış olup ayrıca çeşitli demirbaşlarımız zarar görmüştür. Binamıza toplamda 7 adet kurşun isabet etmiştir. Demokrasiye ve partimize yapılan bu çirkin ve hukuk dışı saldırı bizi yolumuzdan ayırmayacak ve millet için çalışmaya devam edeceğiz. Bu tür çirkin saldırılar bizleri yıldıramaz.

Bugün Deva Partisine yapılan silahlı saldırı yarın başka siyasi partilere de yapılabilir. Bu açıdan bir an önce faillerin yakalanıp cezalandırılmasını ve toplum vicdanın rahatlatılmasını bekliyoruz. İlçe binamıza yapılan saldırıyı, demokrasiye yapılmış bir saldırı olarak görmekteyiz. Demokrasinin temel unsurlarından biri olan siyasi partilere yapılan bu saldırıları devlet güvenliğine ve millet iradesine yapılmış bir saldırı olarak değerlendirmekteyiz.”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Malatya’nın Pütürge ilçesinde bulunan parti binalarına silahlı saldırı yapıldığını açıkladı. ,

Twitter’dan konuya dair açıklama yapan Babacan, şu ifadeleri kullandı:

“Kimliği belirsiz kişilerce Pütürge ilçe binamıza silahlı saldırıda bulunulmuştur. Değerli il ve ilçe başkanlarımıza ve tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Partimize ve demokrasimize yapılan bu saldırının takipçisi olacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.