DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Doğanyol Belediyesi Öncülüğünde İlçeye Doğanyol Sosyal Yaşam Merkezi Kazandırıldı

Doğanyol Belediyesi Öncülüğünde İlçeye Doğanyol Sosyal Yaşam Merkezi Kazandırıldı
15.02.2022
136
A+
A-

DOĞANYOL’A SOSYAL YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

Doğanyol Belediyesi, Doğanyol Kaymakamlığı, iş adamları ve çeşitli sivil toplum kuruluşların desteği ile Doğanyol Sosyal Yaşam Merkezi açıldı.

İlçe halkının sosyal ihtiyaçlarını karşılamak, geleceğin teminatı gençlere ders çalışabilecekleri alanlar oluşturmak, ilçe halkının farklı kurslardan yararlanmalarını sağlayabilmek adına Doğanyol Belediyesi öncülüğünde İlçeye Doğanyol Sosyal Yaşam Merkezi kazandırıldı.

Doğanyol Belediyesi, Doğanyol Kaymakamlığı, iş adamları ve çeşitli sivil toplum kuruluşları desteği ile açılan sinema salonu ve kütüphanede yapılan çalışmalar tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yaklaşık 30 koltuk kapasiteli sinema salonunda ilçe halkının güncel sinema filmleri izlemenin yanı sıra farklı sosyal aktivitelerin de burada gerçekleştirebilecek.

Merkez içerisinde gençlerin ders çalışması için kütüphanenin de yer aldığı Merkezde müzik kursu, kadın el sanatları merkezi, bilgisayar sınıfı, resim kursu gibi etkinlik alanları da bulunuyor.

Doğanyol Sosyal Yaşam Merkezi’nin ve sinema salonu ile kütüphanenin açılışı Doğanyol Kaymakamı Hüseyin Demirkol, ilçede daha önce kaymakam olarak görev yapmış şimdi ise Sivrice Kaymakamı olan Yunus Emre Vural ve Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay tarafından yapıldı.

Kesilen kurdele sonrasında Sivrice Kaymakamı olan ve “Gelevera Deresi “ isimli kitabının yazarı Yunus Emre Vural  kitabını imzaladı.

Merkez katılımcılar tarafından gezilirken, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, “İlçemizdeki önemli bir eksikliği gidermiş olduk. İlçe halkımız hem sosyal ve kültürel anlamda zaman geçirebilecek, geleceğimizin teminatı gençlerimize yönelik oluşturduğumuz kütüphanede daha rahat ve ferah bir ortamda ders çalışıp kitap okumalarını sağlayabilmek adına  hem de verilecek kurslarda meslek öğrenip kültürel etkinliklerde bulunup  zaman geçirmelerini sağlamaktır.

Yapımı tamamlanıp faaliyete geçen merkezimizde  İlçe halkımızın da faydalanmasını istiyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.