DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ercan Uçkan, Malatya Şehrine ve Malatya’lılara İhanet Ancak Bu Şekilde Olur

Ercan Uçkan, Malatya Şehrine ve Malatya’lılara İhanet Ancak Bu Şekilde Olur
10.04.2022
137
A+
A-

“MALATYA’YA YAZIK EDİYORLAR”

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasına tepki gösterdi; “ Malatya’ya yazık ediyorlar” dedi.

Ak Parti İktidarının ve özellikle Malatya’daki Milletvekilleri ile partililerin  “İtaat et rahat et” mantığı ile görevlendirmeler yaptığını ve Malatya’ya hizmet eden değil kendilerine hizmet edenlere önem verdiklerini vurgularken, “ Bakıyorsunuz bazı daire müdürleri birçok problemler yaşamasına rağmen görevlerine devam ettiriliyor, ama görevini  hakkı ile yapmak isteyen ve yanlış bir talebe ‘hayır’ diyebilen, devlet  terbiyesi taşıyan müdürlere ise nefes aldırılmıyor. Bunu yapanlar Malatya’ya yazık ediyorlar.

İlginç olan Malatya’da Malatyalı olarak görev yapmak her geçen gün zorlaşıyor. Yeri geldiğinde ‘Malatya Darul Rıfat “ yani ‘seçkin insanların yetiştiği şehir” diye övünürler ama nedense Malatya’yı bu seçkin insanlara vererek yönetmek yerine, dışarıdan insanları getirme konusunda çaba sarf ederler. Malatya bunu görüyor ve bunun rahatsızlığını yaşıyor. Milletvekilleri ve Ak Partili siyasetçiler 20 yıla yakındır bu günahı omuzlarında taşıyor. Bir şehre ihanet ancak bu şekilde olur.” dedi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan, Malatya kamu oyuna bu görevden almanın  detaylı gerekçelerinin de açıklanması gerektiğini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.