Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

-Erol Gül MHP Malatya Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

-Erol Gül MHP Malatya Milletvekili aday adaylığını açıkladı.
06.05.2018
613
A+
A-

Erol Gül MHP Malatya Milletvekili aday adaylığını açıkladı. (Fotoğraflı) MALATYA- 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken genel seçimleri öncesi Milletvekili aday adaylık başvuruları devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP Malatya Milletvekili aday adayı Erol Gül Parti binasında basın açıklaması düzenleyerek Aday adayı olduğunu açıkladı. Parti binasında yapılan açıklamada MHP İl Başkanı Ramazan Bülent […]

-Erol Gül MHP Malatya Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

MALATYA- 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken genel seçimleri öncesi Milletvekili aday adaylık başvuruları devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP Malatya Milletvekili aday adayı Erol Gül Parti binasında basın açıklaması düzenleyerek Aday adayı olduğunu açıkladı.

Parti binasında yapılan açıklamada MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, MHP Malatya Milletvekili aday adayı Erol Gül, Partiler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken genel seçimleri öncesi Milletvekili aday adaylık başvurularımız devam ediyor. Parti binamızda MHP Malatya Milletvekili aday adayı Erol Gül hayırlı olsun başarılar diliyorum dedi.

“MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Erol Gül  “Milliyetçi hareket Partisi’nin şanlı, şerefli, siyasi mazisinde; Çekilen çileler, ödenen bedeller, katlanılan badirelerden sonra hamdolsun bugün Cumhur İttifakı ile milli iradenin tamamını kucaklayacak bir seviyeye ulaşmış durumdayız dedi.

Gül “ 15 Temmuz hain FETO  darbe girişimi olduğu gece Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendi hepinizin malumu olduğu üzere hiç tereddüt etmeden darbecilere karşı en sert açıklamayı yapmış ve Demokrasiden, Millet iradesinden yana taraf olduğunu ilan ederek milletimize güç vermiştir. Milletimize verdiği gücün yanında Türkiye üzerine kirli, hain emeller besleyenlerin hesaplarını da kursaklarında bırakmıştır.Milliyetçi Hareket Partisi;15 Temmuz sonrası 7 Ağustos’ta Yenikapı da inşaa edilen milli ruhun tesis edilmesine büyük katkı sağlamış ve bu konuda da en samimi duruşu sergilemiştir.Türkiye’mizin emperyal kuşatmaya maruz kaldığı bu saldırılar karşısında Türkiye’mize yaşatılmak istenen “Beka” sorunu Cumhur ittifakının zaruretini ortaya koymuştur.Bu milli ittifakı ortaya koyan ve fazlası ile gayret gösteren Milliyetçi Hareket Partisi ve Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendiye karşı Türk Milleti .24 Haziran seçimlerinde teveccüh göstereceğine inancımız tamdır.Cumhur ittifakına zemin hazırlayan 7 ağustos ruhu 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan halk oylaması ile iradenin tecellisi olmuştur.Türkiye üzerinde şer niyetler besleyen tüm unsurlara karşı milli irade, çıkar göstermeksizin bütünleşmiş Türkiye’mizin her noktasında varlık bulmuştur.Kıymetli basın mensupları değerli katılımcılar;Bu gelişmeler gösteriyor ki Milliyetçi Hareket Partisi ve liderimiz Devlet Bahçeli beyefendi “Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben” Anlayışını bir kez daha Türk Milletine ifade etmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu ilkeli, samimi ve vizyon er duruşu 24 Haziran seçimlerinde Milletimizin teveccühüne mazhar olacaktır. Bu anlamda Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilkeleri ve duruşu ekseninde içinizden bir kardeşiniz, bir hemşeriniz, olarak bende Malatya’mızdan Millet Vekili aday adayı olduğumu ifade ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.