Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Esenlik Marketin 40. Şubesi 100. Yıl Kent Parkında Hizmete Açıldı

Esenlik Marketin 40. Şubesi 100. Yıl Kent Parkında Hizmete Açıldı
09.02.2024
29
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya kazandırılan 300 dönümlük 100. Yıl Kent Parkı alanı içerisinde Malatyalılara hizmet verecek olan Esenlik Marketlerinin 40. Şubesinin açılışı düzenlenen programla gerçekleştirildi.

Açılış programına Malatya Adliye Sarayı temel atma törenine katılmak üzere ilimize gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Protokolü katıldı.

Esenlik Şirketi Genel Müdürü Ata Ünlü Market açılışı sırasında yaptığı açılış konuşmasında, “Sayın Başkanımız Malatya’da nasıl hizmet destanı yazdıysa bizlerde Esenlik Şirketinde hizmet destanı yazmaya gayret gösterdik. Malatyalılara layık olmaya çalıştık” dedi.

Başkan Gürkan: Esenlik Marketleri deprem sürecinde vatandaşlarımızın yaşayacağı sıkıntıların önüne geçti.

Esenlik Marketlerin 40. Şubesinin açıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Esenlik Şirketimiz fiyatlar noktasında piyasayı regüle etmektedir. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan diğer şirketlerimizde şehrin piyasasını kontrol etme noktasında önemli görevler üstlendiler. Özellikle beton piyasasının hat safhaya vardığı bir dönemde Esenlik Şirketimizin ve MESTON Şirketimizin beton santralleri kurması piyasayı regüle etti. 100. Yıl Kent Parkı Malatya’nın en büyük parklarından biri. Her türlü spor aktivitelerinin yapılacağı bir parktır. Parkımız içerisinde sadece kamu adına Esenlik Şirketimizin Marketini açıyoruz. Başka herhangi bir ticari alan olmayacak. Sosyal tesisleri de Büyükşehir Belediyemiz Şirketlerinden BELSOS şirketimiz vatandaşlarımıza hizmet verecek.

Sayın Bakanımızın programında olmamasına rağmen bizleri kırmayarak programımıza katıldıkları için bütün Malatyalılar adına teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Esenlik Marketimiz aynı zamanda gazi bir markettir. Deprem sürecinde vatandaşlarımızın yaşayacağı sıkıntıların önüne geçti. Bazı marketlerimiz tamamen yıkıldı. Marketimizin bölge halkına, Malatya’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

BAKAN TUNÇ: “ESENLİK MARKETİNİN MALATYA’YA ESENLİK GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Bakan Tunç: Malatya’mızda Büyükşehir Belediyemizin ve Hükümetimizin çok önemli çalışmaları ve hizmetleri var

Battalgazi’nin diyarı, Kayısının başkentinde olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Malatya’mız bundan bir yıl önce büyük bir acı yaşadı 11 vilayetimizle birlikte. Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören illerimizden bir tanesidir. Depremin yıl dönümünü yaşadık ve aradan geçen bir yılda depremin yaralarını sarmak için şehirlerimizi yeniden inşa etmek için çalışmalarımızı Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde devletimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla, yerel yönetimleriyle el birliği ile şehirlerimizi yeniden inşa ve ihya etmeye çalışıyoruz. Bugün Malatya’mızda Malatya Adalet Sarayının temel atma töreni için Malatya’da sizlerle beraberiz. Sayın Başkanımız temel atma töreninden önce Esenlik Şirketi bünyesinde 40. Marketin açılışına bizleri davet etti. İnşallah 41’de olur ve 41 kere maşallah deriz. Malatya’da fiyatları dengeleyen Malatya için büyük ve güzel bir hizmet. Malatya’mızda Büyükşehir Belediyemizin ve Hükümetimizin çok önemli çalışmaları ve hizmetleri var. Bu güzel eserlerden dolayı, Malatya’ya değer katan bu yatırımlar nedeniyle Sayın Başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada bu çalışmalar hükümetimiz yerel yönetimle uyumu sayesinde çok daha ileriye taşınacaktır. Depremin yaralarını da inşallah süratle sarmanın gayretinde olacağız. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Rabbim bir daha böyle acılar ülkemize milletimize yaşatmasın. Esenlik marketinin bölgeye Malatya’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Esenlik Marketlerinin 40. Şubesi 100. Yıl Kent Parkı içerisinde açılarak, vatandaşların hizmetine sunuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.