Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Fırat EDAŞ Saha Ekibine, Teorik ve Uygulamalı “Güvenli Sürüş Eğitimi” Verildi

Fırat EDAŞ Saha Ekibine, Teorik ve Uygulamalı “Güvenli Sürüş Eğitimi” Verildi
20.02.2024
17
A+
A-

FIRAT EDAŞ SAHA EKİBİNE GÜVENLİ SÜRÜŞ EĞİTİMİ

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin saha ekibi, trafikte olası kaza ve arıza risklerini azaltmak adına teorik ve uygulamalı “Güvenli Sürüş Eğitimi” aldı.

Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli olarak 4 il 38 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), hizmet alanında yer alan illerde, alt yapı ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra çalışan odaklı yatırımlarına da devam ediyor. Fırat EDAŞ, sahada görev yapan 200 çalışanına uzman eğitmenler tarafından teorik ve uygulamalı “Güvenli Sürüş Eğitimi” verildi.

Bingöl ve Tunceli il müdürlüklerinde gerçekleşen eğitimler kapsamında; trafikte olası tehlikeleri öngörebilme, kaza risklerinin azaltılması, psikomotor hareketlerin geliştirilmesi ve temel sürüş güvenliği konularında saha çalışanları bilgilendirildi. Aynı zamanda 4×4, 4X2 araçların özellikleri ve sürüş modları, kullanılan araçların elektronik ve mekanik özellikleri gibi bilgilendirmeler yapılan eğitimlerle sürüş güvenliği artırılması ve araç arıza risklerinin azaltılması hedeflendi.

“Zorlu ve engebeli bir coğrafyada hizmet veren saha çalışanlarımızın güvenliği bizim için çok önemli”

Dağıtım bölgesinde kaliteli hizmet ve kesintisiz enerji parolası ile çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Fırat EDAŞ Müdürü Müjdat ÇELİK, “Fırat EDAŞ olarak hizmet alanımızda yer alan illerde kesintisiz enerji odaklı çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Alt ve üst yapı yatırımlarımızın yanı sıra çalışanlarımıza uzmanlık gerektiren konularda eğitimler vererek yatırımlar yapmayı sürdürüyoruz. Zorlu ve engebeli bir coğrafyada hizmet veren saha çalışanlarımızın güvenliği bizim için çok önemli. Bu nedenle saha ekibimize trafikte olası kaza ve araç arıza risklerini azaltmak adına teorik ve uygulamalı “Güvenli Sürüş Eğitimi verdik. Önümüzdeki dönemde farklı konularda uzmanlık gerektiren eğitim çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.