DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Gelecek Partisi Heyeti KKTC Temaslarını Sürdürüyor

Gelecek Partisi Heyeti KKTC Temaslarını Sürdürüyor
28.03.2022
113
A+
A-

Gelecek Partisi Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yardım ve 5 Genel Başkan Yardımcısı ve Politika İzleme Kurulları yöneticilerinin de katıldığı Kıbrıs ziyareti çeşitli  temaslarla  devam  ediyor.

Temaslarına ilk olarak Lefkoşa’daki Şehitler anıtına çelenk koyarak start verecek olan heyet daha sonra Türk Mukavemet Teşkilatını(TMT) ziyaret edecek ve Genel Başkan Yılmaz bora ile görüşecek.

İlk gün temaslarının öğleden sonraki ayağında KKTC önceki Cumhurbaşkanlarından Derviş Eroğlu’nu ziyaret edecek olan geniş katılımlı Gelecek Partisi heyeti ardından KKTC parlamentosuna geçerek Meclis Başkanı Zorlu Töre ile makamında görüşecek.

Bu esnada Genel Başkan Yardımcıları Ümit Yardım ve Selçuk Özdağ canlı bir televizyon yayınına katıldıktan sonra heyet Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı ve aynı partiden milletvekili seçilen KKTC önceki dönem Din İşleri Başkanı Prof.Dr. Talip Atalay’la da bir araya gelecek.

Son derece kapsamlı olarak planlanan ziyaret takvimi iki gün boyunca yoğun temaslara sahne olacak ve bu esnada Kıbrıs davasının önde gelen isimlerinin mozole ve kabirlerine çelenk bırakılacak.

Gelecek Partisi heyeti şu isimlerden yer alıyor;

Ayhan Sefer ÜSTÜN – Gn. Bşk.Yr. Seçim ve Hukuk İşler Başkanı, 26. Dönem Sakarya Milletvekili

Selçuk ÖZDAĞ – Gn. Bşk.Yr – Sivil Top.ve Halkla İliş.Bşk. 25. Dönem Manisa Milletvekili

Feramuz ÜSTÜN – Gn. Bşk.Yr -İdari ve Mali İşler Başkanı, 24. Dönem Gümüşhane Milletvekili

Abdullah BAŞÇI – Gn. Bşk.Yr -Sosyal Pol. Başkanı, 26. Dönem İstanbul Milletvekili

Seren Yıldız ÖZTÜRK – Aile ve Sosyal Hizmetler Politikaları Başkanı

Hasan Hüseyin BOZOK – Teşkilat Başkan Yardımcısı

Veysel KARADEMİR – İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı

Mehmet Sabir ERMAN -Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı

Alpaslan YILDIZ – Bursa İl Başkanı

Furkan ÖVÜNDÜR İstanbul İl Başkan Yardımcısı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.