Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Genç Eğitim-Sen Malatya İl Başkanı Mehmet Ekici, Her Yüz Öğrenci İçin Bir Rehber Öğretmen İstiyoruz

Genç Eğitim-Sen Malatya İl Başkanı Mehmet Ekici, Her Yüz Öğrenci İçin Bir Rehber Öğretmen İstiyoruz
15.03.2024
54
A+
A-

Malatya’dan MEB e çağrı: Her yüz öğrenci için bir rehber öğretmen istiyoruz.

Genç Eğitim Sendikası Malatya İl Başkanı Mehmet Ekici, Genç Eğitim Sendikası adına yaptığı açıklamada, okullarda her 100 öğrenci için bir rehber öğretmen bulundurulması gerektiğini ifade etti.

023 genel seçimler öncesi 100 öğrencisi olan her okula bir rehber öğretmen  ataması yapılacağını söyleyen Bakan Özer, “Öğrencilerimizin psikolojik sağlamlıklarını desteklemek için her türlü imkânımızı seferber ediyoruz. Öncelikle deprem bölgesindeki illerde ve sonra tüm Türkiye’de öğrencilerimizin yanındayız” dedi. Buna göre anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, türü ne olursa olsun 100 öğrencisi olan  her okulda bir rehber öğretmen bulunması zorunlu olacak demişti. 

Genç Eğitim Sendikası Malatya İl Başkanı Mehmet EKİCİ,  Genel seçim  sonrasında yeni Milli Eğitim Bakanımız  sayın Yusuf TEKİN’den genel seçim öncesinde verilen sözlerin tutulmasını her 100 öğrencisi olan okula bir rehber öğretmenin atanmasını istiyoruz dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.