Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

GENÇ MEMUR-SEN MALATYA İL BAŞKANLIĞI  ŞUBAT AYI ŞEHADET AYI KAPSAMINDA FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR…

GENÇ MEMUR-SEN MALATYA İL BAŞKANLIĞI   ŞUBAT AYI ŞEHADET AYI KAPSAMINDA FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR…
18.02.2022
169
A+
A-

 

Tarih, kutlu davaları uğruna can veren öncülerin, âlimlerin, fikir ve düşünce insanlarının, aksiyonerlerin şehadet kervanına katılarak baki makamların en şereflisine yükseldiğine şahittir.

 

Duruşları, fikir dünyaları ve örnek yaşantıları ile topluma yön veren, Müslüman düşünür, mütefekkir ve aksiyon adamlarının birçoğu şubat ayında Hakk’ın rahmetine kavuştu. Akşemsettin, Şeyh Şamil, Abdülhamit Han, İskilipli Atıf Hoca, , Hasan El Benna, MalcolmX, Metin Yüksel, Mahmud Esad Coşan, Ali Ulvi Kurucu, Necmettin Erbakan, Mehmet Emin Saraç ve nice İslam’ın sancağını yükseklere taşıma gayreti içerisinde; fani âlemden baki âleme göç etmiş birçok sembol ismin şubat ayında şehadete ve rahmete kavuşmuş olması nedeniyle “Şubat ayı şehadet ayı” olarak tanımlanıyor.

Zulüm kimden gelirse gelsin karşısında duran, mazlum kim olursa olsun yanında olan, küresel şebekelerin kirli emellerine ve dayatmalarına karşı Müslümanların izzet ve şereflerini korumaya çalışan bu öncü şahsiyetler, her zaman zalimlerin gaddar ve hain saldırılarına hedef olmuşlardır. Lakin hiçbir koşulda duruşlarından taviz vermeyen bu öncü şahsiyetleri, geleceğe aktarmak ve onların şahsiyetlerinden ilham alacak gençler yetiştirmek bir gençlik teşkilatı olarak boynumuzun borcudur.

Bizler de “Şubat Ayı Şehadet Ayı” idrakiyle Genç Memur-Sen Malatya teşkilatı olarak; hatimler indirip, broşürler dağıtarak gençlerimizin bu öncü şahsiyetleri tanımaları noktasında bir duyarlılık oluşturmayı murad edindik. Rabbim Dini Mubin’i İslam yolunda mücadele etmiş bütün öncülerimizi cennetinde buluştursun. Şubat Ayı Şehadet Ayı hayırlar getirsin…

 

Genç Memur-Sen Malatya İl Başkanı

Oğuzhan ÖNVER

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.