Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Gençlik ve Eğitim Derneği’nin Kadın ve Erkek Kampları Katılımcıları Memnun Etti

Gençlik ve Eğitim Derneği’nin Kadın  ve Erkek Kampları Katılımcıları Memnun Etti
14.06.2022
265
A+
A-

400 GENÇ EĞİTİM VE ETKİNLİK KAMPINI BAŞARI İLE TAMAMLADI.

Gençlik ve Eğitim Derneği’nin organizesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleri ile 20-23 Mayıs 2022 Manisa Kırkağaç Kadınlar Kampı ve 10 – 13 Haziran 2022 Mersin Silifke Erkekler Kampını başarı ile gerçekleştirdiler.

Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz konu ile alakalı şu ifadelere yer verdi;

BAYDUZ; “Gençlik ve Eğitim Derneği olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleri ile 400 Katılımcımız ile farklı illerde ‘Eğitim ve Etkinlik’ kampımızı gerçekleştirdik. İlk Kampımızı 20 – 23 Mayıs 2022 tarihlerinde Manisa Kırkağaç Şehzadeler Kampında 150 Kadın üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Kampımızda Sabah Sporları, Doğa Yürüyüşleri, Matrak Eğitimi, Masa Tenisi Turnuvası, Voleybol turnuvası, Bisiklet Turları, Halkoyunları Eğitimi, El Sanatları Eğitimi, Okçuluk Eğitimi, Takım Çalışmaları Eğitimi, Milli ve Manevi Değerler Eğitimi ve Kendini İfade edebilme eğitimleri ile gençlerimizi buluşturduk. Bir diğer kampımız ise 10 – 13 Haziran 2022 Tarihlerinde Mersin Silifke de 250 Erkek üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Bu kampımızda Sabah Sporları, Doğa Yürüyüşü, Voleybol Turnuvası, Plaj Futbolu, Masa Tenisi, Takım Çalışmaları eğitimi, Milli ve Manevi Değerler eğitimi, Deniz Etkinlikleri, Kendini İfade edebilme eğitimleri ve daha birçok etkinlikler ve eğitimler ile gençleri buluşturduk. Bizim amacımız bu kamplardaki etkinlikler ve eğitimler ile gençlerimizi donatmaktır. Derneğimizin kuruluş amacına uygun faaliyetler yapıyoruz. Ve bunun için ekibimiz ile birlikte Okuyan, araştıran, sorgulayan, iş fikri üreten, yenilikçi fikirlere sahip, tarihini bilen ve tarihine hâkim olan gençleri yetiştirmek için ve özellikle birlik ve beraberliği esas alarak toplumu kaynaştıran, toplumu birbirine yakınlaştıran, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, setleri yıkan birçok projeler ve çalışmalar yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Bizlere bu imkânı sağlayan Devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum.

Gençlerin tüm sorunları ve çözümü noktasında yanımızda olan Malatya Milletvekilimiz ve Eski Bakanımız Bülent Tüfenkci’ye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a, İnönü Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a ve Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e teşekkür ediyorum.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.