DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 924 Sözleşmeli Antrenör Alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 924 Sözleşmeli Antrenör Alacak
24.12.2022
73
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 924 Sözleşmeli Antrenör Alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 685 Sözleşmeli Antrenör ve Millilik Kapsamında 239 Sözleşmeli Antrenör alacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, taşra teşkilatı Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere sözlü ve uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre 685 Sözleşmeli Antrenör ile Millilik Kapsamında 239 Sözleşmeli Antrenör istihdam edecek. 

685 Sözleşmeli Perosnel Alımı Başvuru Tarihler: 26 – 30 Aralık 2022

Adaylar başvurularını Sözleşmeli Antrenör kadroları için 26 Aralık 2022 (10.00) – 30 Aralık 2022 (17.00) tarihleri arasında yapılacak.

239 Mililik Kapsamında Başvuru tarihleri: 26 Aralık 2022 – 06 Ocak 2023

Millilik Kapsamında Sözleşmeli Antrenör kadroları için 26 Aralık 2022 (10.00) – 06 Ocak 2023 (17.00) tarihleri arasında, e-Devlet üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden elektronik ortamda yapacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımında genel olarak ” Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak” gibi genel nitelikler aranacak.

685 Sözleşmeli Antrenör Alımı Detayları:

Söz konusu alım Bakanlığın Taşra teşkilatında görevlendirmek üzere 2022 yılı KPSSP3 puan türünden en az 50 Puan almış olmak şartı ile gerçekleştirilecektir. Alımlar aşağıdaki branşlarda yapılacak

“Atıcılık ve Avcılık, Atletizm, Badminton Basketbol, Bisiklet, Bocce,Boks, Bowling, Cimnastik, Curling, Eskrim, Futbol, Güreş , Halk Oyunları, Halter, Hentbol, Hokey, Judo, Kano (Durgunsu), Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Muay Thai, Okçuluk, Oryantiring, Rafting, Ragb, Rekreatif Spor Antrenörü, Taekwondo, Tenis, Triatlon, Voleybol,Yüzme, Kano (Akarsu),”

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Millilik Kapsamında 239 Antrenör Alımı Detayları:

Söz konusu alımlarda herhangi bir KPSS şartı aranmayacatır. Buna göre alımlar aşağıdaki branş dağılımında gerçekleştirilecektir.

“Atıcılık ve Avcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Boks, Cimnastik (Artistik) ,Cimnastik (Ritmik), Dağcılık (Spor Tırmanış), Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Hokey, Judo, Kano (Durgunsu), Kayak (Alp Disiplini), Kayak (Kuzey Disiplini), Kayak (Snowboard),  Masa Tenisi, Modern Pentatlon,  Ragbi,  Su Topu, Taekwondo, Tenis, Triatlon, Voleybol, Yelken ”  gibi alanlarda sözleşmeli alım yapılacak.

Başvurular Ne Zaman Alınacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuruları önümüzdeki hafta başlıyor. Ancak son başvuru tarihleri farklıdır. Başvuruşlar sadece Elektronik ortamda yapılacak.

685 Sözleşmeli Perosnel Alımı Başvuru Tarihler: 26 – 30 Aralık 2022

239 Mililik Kapsamında Başvuru tarihleri: 26 Aralık 2022 – 06 Ocak 2023

Detaylı bilgi için tıklayınız.    

Kaynak – ilan.gov.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.