Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Hakan Yılmaz , İYİ Parti’nin İktidar Yürüyüşünü Kimse Engelleyemez

Hakan Yılmaz , İYİ  Parti’nin İktidar Yürüyüşünü Kimse Engelleyemez

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz , Bazı Basın Yayın Organlarında İYİ Parti Malatya İl Teşkilatı İle Çıkan Haberler İle İlgili Bir Yazılı Basın Açıklaması Yaptı.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz ,  Genel Merkezimizin bilgi ve onayı doğrultusunda, Partimizin ihtiyaçlarına yönelik yaptığımız parti  içi  görev  dağılımları partimizin  tasarrufunda  olan  bir  konudur. Bu  Parti  değişiklerini  bir  yere  çekmek  doğru  değildir. İktidara yürüyen İYİ  Parti’nin  önünü  ne  yaparlarsa  yapsınlar asla  kesemeyecekler.

Başkan Hakan Yılmaz’ın Basın Açıklaması Şöyle ; Son günlerde bazı medya kuruluşlarında, Yönetim Kurulumuzda bir sorun varmış gibi, tamamen algıya yönelik haberler çıkmaktadır.

Siyasi partilerde görev değişiklikleri gayet normal bir durumdur. Genel Merkezimizin bilgi ve onayı doğrultusunda, Partimizin ihtiyaçlarına yönelik yaptığımız tasarruflar, bundan sonra da devam edecektir. Bunu bir zaafiyet gibi göstermek, iyi niyetli bir yaklaşım değildir.

Yönetim kurulumuzun olağanüstü bir performansla çalışması ve Partimizin oy oranının her geçen gün artmasının, bazı partileri rahatsız ettiği ortadadır. İyi parti olarak, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanları biliyoruz.

İYİ  Parti ‘yi  Malatya’da 1. Parti yapma hedefimizi kimse engelleyemeyecektir. Kamoyuna saygıyla duyurulur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.