Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Hakan Yılmaz, Maalesef Madenin Hekimhan’a Yeterince Katkısı Sağlanamıyor

Hakan Yılmaz, Maalesef Madenin Hekimhan’a Yeterince Katkısı Sağlanamıyor
23.04.2022
147
A+
A-

İYİ Parti  Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz ​ “ Maden ve Ceviz ilçeye daha çok getiri sağlayacak “

İYİ Parti  Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hekimhan’da İncelemelerde Bulunup Vatandaşların Sorunlarını Dinledi.

Ramazan ayında da dur durak bilmeyen İYİ Parti İl Yönetimi bu kez de Hekimhan ilçesinde halkla bir araya geldi. İl Başkanı Hakan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, çarşıdaki esnafların sorun ve sıkıntılarını dinlediler. Halkın büyük bir teveccüh gösterdiği  İyi Parti heyeti iftarlarını da ilçede açtılar.

Başkan Hakan Yılmaz, Maalesef Madenin Hekimhan’a Yeterince Katkısı Sağlanamıyor

İl Başkanı Hakan Yılmaz, Hekimhan ilçesinin Türkiye’nin en önemli maden yataklarına sahip olduğunu ifade ederek, “ Demir ve krom başta olmak üzere ilçemizde çok sayıda maden çıkarılmakta. Ancak çıkarılan madenin ilçeye katkısı yeterince sağlanamamaktadır. Bu nedenle madenden daha çok gelirin ilçede kalması için yeni projeler üzerinde çalışıyoruz. İnşallah yeni projelerimizle Hekimhan ilçemiz daha da kalkınacak. “ dedi.


Hakan Yılmaz, Kayısı ve cevizin de ilçe tarımına büyük katkılar sağladığına dikkat çekerek, “ Türkiye’nin en iyi cevizi Hekimhan ilçemizde yetişiyor. Böylesine değerli bir tarım ürünümüzü çok daha fazla geliştirmemiz lazım. Uygulanan yanlış tarım politikalarına böylesi değerli bir ürünü feda etmeyelim. Özellikle tarım girdilerine yapılan fahiş zamlar nedeniyle, üreticilerimiz ağaçlarına ilaç bile atamadılar. Ceviz rekoltesini arttırıp, ilçemizin bu ürününü tüm dünyaya tanıtmamız lazım. Bu konuda da çalışmalarımız sürüyor. “ şeklinde konuştu.

Halkın büyük bir teveccühü ile karşılaştıklarını ifade eden Yılmaz, yaşanan sorun ve sıkıntıların farkında olduklarını, iktidar partisinin ilçelere gitmeye yüzlerinin olmadığını söyledi. Hakan Yılmaz, “ Hekimhan’da madencilerimizi, tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızı, esnaflarımızı, emeklilerimizi dinledik. Sorun hep aynı. ‘ Ekonomi çöktü ‘ diyorlar. Verilen hiçbir sözün yerine getirilmediğini söylüyorlar ve bu iktidardan kurtulmak istediklerini söylüyorlar. Bize gösterdikleri bu teveccüh de zaten bunun göstergesi. İnşallah kısa zamanda sandık gelir ve bu iktidar sandığa gömülür “ şeklinde konuştu
Gün boyu  ilçeyi gezen Hakan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, iftarlarını da ilçede açtılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.