Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Hakan Yılmaz, Şeker’de Maalesef Bir Milletvekilinin Rant Girişimine Şahit Oluyoruz

Hakan Yılmaz, Şeker’de Maalesef Bir Milletvekilinin Rant Girişimine Şahit Oluyoruz
24.02.2022
161
A+
A-

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz ve İlçe Teşkilatı Ankara’da Genel Başkan Meral Akşener ve Genel Başkan Yardımcısı Teşkilatlardan Sorumlu Koray Aydın’ı Ziyaret Etti.

Yeni seçilen İYİ Parti Malatya İl Teşkilatı Ankara temaslarını sürdürürken TBMM’de düzenlenen Gurup toplantısınada katıldı.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Bana  ve ekibime  bu görevi  layık  gören başta Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiye , Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın Beye  ve Tüm İYİ Parti Ailesine şahsım  ve  yol arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Hakan Yımaz , Yeni oluşturduğumuz il  ve ilçe teşkilatlarımızın listesini Genel Merkezimize  verdik. Artık resmi  olarak  görevimizin başındayız. Bundan sonra  yol arkadaşlarımızla  beraber iktidar  yürüyüşümüzü taçlandırmak  için  gece  gündüz  demeden  çalışacağız.  Malatya’mızın  sorunlarının bundan sonra  yakın takipçisi olacağız..  Son günlerde  özellikle Malatya’da Üretilen Şeker’in  düşük  fiyatla  bir  iktidar  milletvekilinin  ortağı  olduğu  şirkete  çok ucuza  verilip  pahalı bir  şekilde esnafa  verilmesinin yakınları  halen sürüyor. Bizde  bu  konunun  yakından takipçisiyiz. Bu konuyla ve  Malatya’daki  diğer konularla  sıkıntıları  sorunları  Genel Başkanımızı  bildirdik dedi.

Başkan Hakan Yılmaz, Türk Şeker,  Şekeri Milletvekilinin Şirketi ve Yakınlarına  Vereceğine ” Fabrika Şekeri Bakkallara Dağıtmalı”   Türk Şeker Malatya Fabrikasında üretilen şekerin bakkal esnafı ve imalatlarında Şeker kullanan üreticilere bizzat satılmasını beklediklerini söyledi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Yılmaz şu görüşlere yer verdi 

” Hükumetin uyguladığı yanlış tarım politikaları ülkeyi getirdiği noktayı görüyoruz. Pancara ve tütüne kota koymakla başlayan yanış uygulamadan dersler çıkarmamız gerekirken, bir de siyasetçilerin rant girişimine şahit oluyoruz. Türk Şeker Fabrikalarının kurmuş olduğu şirket, doğrudan Şeker satmak yerine, bizzat milletvekili yada yakınlarına bayilik vermek sureti ile esnafımızı üreticilerimizin mağdur etmektedir. Halkımız ucuz ve güvenli gıdaya ulaşmak için yoğun bir çaba gösterirken, bir milletvekilinin ortak olduğu şirkete tek bayilik vermesinin iyi niyetle bağdaşır bir yanı bulunmamaktadır. Derhal bakkal esnafına ve imalatında Şeker kullanan firmalara doğrudan satış yapılmalıdır. İYİ parti olarak bu işin takipçisi olacağımızı ifade etmek istiyorum. İsmi geçen milletvekillini de halktan özür dilemesini bekliyoruz.

40-50 kuruş daha ucuza ekmek almak için, yağmurda çamurda saatlerce bekleyen vatandaşlarımıza, daha ucuz  Şeker satışı için, konuyu her platformda dile getireceğiz “

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.