Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Hamit Özpolat, Aday Adaylığım Sürecinde Emeği ve Desteğini Esirgemeyen Herkese Teşekkür Ederim

Hamit Özpolat, Aday Adaylığım Sürecinde Emeği ve Desteğini Esirgemeyen Herkese Teşekkür Ederim
12.02.2024
22
A+
A-

Hmit Özpolat, Siyaseti Bir Amaç Değil, Bir Hizmet Aracıdır

AK Parti Malatya Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Özpolat, siyaseti bir amaç değil, bir hizmet aracı olarak gören, hakka ve halka olan inancım, şehrime olan vefa borcumu güçlü bir ekiple ödemek için bu yola çıktım. Aday Adaylığım sürecinde emeği ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim

AK Parti Malatya Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Özpolat, Bir amaç doğrultusunda yola çıkarken insan elbette önce kendi yüreğinin sesini dinler! Daha sonra o amacı ve gayeyi yerine getirmek için dostlarını harekete geçirerek o yolda ilerler.


Bende bu anlamda 35 yıllık gazetecilik tecrübem ve bunun 16 yılı aşkın zamanı yerel yönetimlerde ki tecrübeyle, yurt içi ve yurt dışındaki güçlü interlantım ile şehri ayağa kaldıracak bilgi ve birikimimle, ailem, kardeşlerim, dostlarımla birlikte fikir birliği ederek Ak Parti’den Malatya Yeşilyurt  ilçesine aday adaylığımı açıkladım.


Bu süreçte kimsenin kontrolünde ve gölgesinde bir aday olmadım.Tamamen kendi iradem ile siyaseti bir amaç değil, bir hizmet aracı olarak gören, hakka ve halka olan inancım, şehrime olan vefa borcumu güçlü bir ekiple ödemek için bu yola çıktım. Kısmet değilmiş elbette o koltuklara layık görülecek birileri olacaktı ve nihayetinde yetkili organlar tüm ilçelerimize ve Büyükşehir Belediyemize değerli adayların isimlerini açıkladılar. Bu vesile ile her bir adayımıza ayrı ayrı başarılar diliyorum.

İnaniyorum ki bu zor zamanda şehrimizin ihyası için elinden geleni yapacaklardır.Bu zaman diliminde bana inanan   manevi destek olan tüm dostlarıma,  kardeşlerim Hidayet ve Yusuf Özpolat’a sonsuz teşekkürlerimi bir borç biliyorum.

Özellikle bu süreçte bana İstanbul ve Ankara’da destek olan iş insanlarımız,Ak Parti genel merkezindeki dostlarıma, her zaman ve her an yanımda olan gardaşım Nihat Seyhan,değerli dostum meslektaşım Adnan Yüce’ye, kardeşim Abdullah Doğan’a, sanatçı dostum Aydın Aydın,iş insanı Hacı Osman Kılıç, Burhan Yıldırım’a SAVİS Otel işletmecisi kıymetli dayım Osman Keçeli’ye, oğulları Murat ve Mustafa Keçeli’ye, aynı zamanda Otel AKKOÇ işletmecisi değerli hemşehrim İlker ve Ali Akyıldız beylere, canım gardaşım Hüsamettin ve Mehmet Akyıldız, Osman Yılmaz’a bu süreçte göstermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.

Tabi ki bundan sonraki süreçte inandığım değerler ölçüsünde şehirlerimizin ve ülkemizin gelişmesine, Türk dünyası ile olan ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik çalışmalarım tüm hızıyla devam edecektir kamuoyuna saygılarımla arz ederim.
Hamit ÖZPOLAT 
Ak Parti Malatya Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.