Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Hasta Yakınlarından Parkmetre Tepkisi

Hasta Yakınlarından Parkmetre Tepkisi
31.08.2021
147
A+
A-

 

Battalgazi İlçesine bağlı Saray Mahallesi Ömer Efendi Sokakta Hastalanan Bir Vatandaş İçin Gelen Ambulans, Sokak’ta Çift Yönlü Yapılan Park Yüzünden Hastanın Bulunduğu Binaya Gidip Hastaya Müdahale Edememesine Hasta Yakınları , Esnaflar ve Mahalle Sakinleri Tepki Gösterdi.

 

 

 

Malatya’nın dar cadde ve sokaklarının birde parkmetre şirketlerine verilmesi üzerine tıkanan cadde ve sokaklar sorun yaratmaya devam ediyor..

 

 

 

Özellikle çift yönlü olarak park yapan araçların açtığı sorunlar vatandaşlara ve yayalara büyük sorun açıyor. Vatandaşlar araçların kaldırımlara park etmesi yüzünden yol ortasında yürümek zorunda kalırken , vatandaşların can güvenliği de tehlikeye giriyor.

 

 

 

Malatya trafiğinin zaten sorun olduğu aşikar olurken birde parkmetre şirketlerine verilen araç park izni Malatya trafiğini iyice içinden çıkılmaz bir hale sokuyor. Akşam üstü Battalgazi İlçesine bağlı Saray Mahallesi Ömer Efendi Sokakta hastaya acil müdahele etmek için gelen ambulans çift yönlü araçların park etmesi yüzünden sokağa giremedi..

 

 

 

Uzun süre sokağın açılmasını bekleyen hasta yakınları ve vatandaşlar araç sahiplerini arayıp ulaşamazken bu duruma büyük tepki gösterdi.

 

 

 

Hasta yakınları ve ambulans görevlilerinin çabası yetmeyince hasta vatandaşa hasta yakınları ve esnafın çabaları sonucu başka bir caddeye taşınan hasta ancak ambulansa yetiştirildi.

 

 

 

Saray Mahallesinde oturan vatandaşlar ve esnaflar cadde ve sokakların sürekli sabahtan gecenin ilerleyen saatlerine kadar çift yönlü olarak parkmetre yüzünden sıkıntı yaşadıklarını , kaldırımların araç parkı yüzünden yayalar tarafından kullanılamadığına tepki göstererek yayaların trafik akışını sürekli yolun ortasında yapmak zorunda kaldığını söyleyerek yaşanılan olumsuzluklara tepki gösterdi. Ayrıca araç parkı yüzünden cadde ve sokakların kullanılamaz hale geldiğini sizlerinde gördüğü gibi ambulansın sokağa park yüzünden giremediğini ve bu durumun sürekli böyle olduğunu söyleyerek yetkililerin bu parkmetre sorununa acilen el atması gerektiğini vurguluyarak durumun acilen düzeltilmesi gerektiğini söylediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.