DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Hekimhan’da Kısa Zaman İçerisinde Doğalgaz Kullanımına Başlanacak

Hekimhan’da Kısa Zaman İçerisinde Doğalgaz Kullanımına Başlanacak
04.03.2022
145
A+
A-

Hekimhan Doğalgaz’a kavuşuyor!

Hekimhan’nın En Büyük Problemi Olan Doğalgaz İçin Büyük Bir Adım Atıldı. Hekimhan’da Kısa Bir Zaman Sonra Doğalgaz Kullanmaya Başlayacak.

İlçe merkezinde çalışanların günübirlik gidip geldiği ve doğalgaz sorununun çözülmesi halinde yaklaşık 500 hanenin ilçe merkezine yerleşeceği tahmin ediliyor.

Hekimhan’ın 13 kilometre yakınından geçen doğalgaz hattından ilçeye aktarılacak doğalgaz için ilk etapta 2 tır çelik boru getirildi.

Burada konuşan Hekimhan Belediye Başkanı Turan KARADAĞ: Ben ve başkan yardımcım covid hastalığını geçirdik geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederiz.

Hekimhana söz verdiğimiz 34 projenin 30 tanesini 2 sene içinde hayata geçirdik.

Hekimhan’nın olmazsa olmazı ve burada ki göçü önleyecek doğalgaz’dı, bizde Malatya, Ankara demeden her yerle temas halinde doğalgaz’ı getirmek için çabaladık. 2 yıl önce 2022 kasım ayında doğalgaz Hekimhan’da kullanılacak demiştik ve söz verdiğimiz gibi doğalgaz boruları tırlarla ilçemize geldi. Depolarımıza boşaltıp en kısa zamanda’da çalışmalara başlanacaktır. Bizim işimiz hizmettir, Hekimhan bize inansın belediyemiz tıkır tıkır çalışmaya devam edecektir. Doğalgaz Hekimhan’ımıza hayırlı uğurlu olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.