Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

“Hiç bir vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik” Demek Bu Milletle Dalga Geçmektir

“Hiç bir vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik” Demek Bu Milletle Dalga Geçmektir
11.03.2022
111
A+
A-

Başkan Hakan Ýılmaz’dan Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin Açıklamasına Tepki.              

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Sayın AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Sizin döneminizde vatandaşın enflasyona ezdirilmemesini bırakın inim inim inler hale geldi. İnsanlar evine ekmek, yağ , şeker götüremez hale geldi.

İYİ  Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin  Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda Yaptığı “Hiç bir vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik bundan sonra da ezdirmeyeceğiz” Açıklamasına Tepki Gösterdi.

Başkan Hakan Yılmaz Sayın AKP Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin açıklamasını üzülerek  ve  gülerek  okudum. Böyle  bir  açıklama mı  olur. Ne demek bizim dönemimizde “Hiç bir vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik” demek.. Sizin  döneminizde  vatandaşın  ezilmesini  bırakın  inim inim inler  hale  geldi. İnsanlar  evine ekmek, yağ , şeker  götüremez  hale  geldi. Bugün çıkın  çarşı, pazar ve   markete vatandaş artık  meyveyi, sebzeyi kısacası  gıdayı  tane  tane  sayarak  alır  hale  geldi.  Milyonlarca  insan işsiz ,aşsız   yarınının nasıl  olacağını bilmeden Allah’a emanet  halde evine  gider hale geldi.

Sayın Eski Bakanımız Bülent Tüfenkci diyor ki, Hızlı artan girdi fiyatlarına rağmen Türkiye ekonomisi 2021 yılında yüzde 11 gibi bir büyüme yakaladı. Sayın Tüfenkci size  göre Türkiye  % 11 büyümüşte peki  vatandaşın  geliri acaba  büyümüş mü ? Türkiye’de   büyüyen sadece 5’li   çete olan müteahhitler, Havuz Medyası , Sahipleri  ve AKP Yandaşlarıdır.  Bu ülkede ve Malatya’da sizin  dönemiz de büyüyen tek  şey  AKP  yandaşları ve sizlersiniz… Malesef Türkiye’de devasa büyüyen Sizlerin aile  eşraflarınızın, akrabalarınızın,  dostlarınızın,  Siyasi ve Ticari  ortaklarınızın banka  hesapları ve mal varlıklarıdır.  Bu ülkede  şu an ezilmeyen,  yokluk ve sıkıntı  çekmeyen AKP’nin oluşturduğu belli  bir  zümredir dedi.

Başkan Hakan Yılmaz , Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2021  yılı değerlendirmesinde tüm sosyal yardım programlarından faydalanan hane sayısının 6 milyonu bulduğunu söylemişti. 2022 Mart ayı  itibarıyla bu sayı çok daha  fazla artmıştır. Sayın Milletvekili Bülent  Tüfenkci’ye soruyorum Sayın bakan 6  milyon haneye yardım yapılıyor diyor.  Sadece 2021 yılı baz alındığında 6 milyon haneyi ve her hane’de ortalama 4 kişinin  yaşadığını  baz  alırsak  bu oran 24 milyon  kişiyi  bulur. Demek ki sadece 2021 Yılında bu ülkenin  Dörtte Birinden fazlası sosyal yardımlarla  yaşamak  zorunda.. Sayın Tüfenkci  bumudur   vatandaşı ezdirmemek. Sizin döneminizde bırakın ezdirmemeyi  milletin  üzerinden silindir gibi  geçtiniz ve ezdiniz. Elbet İYİ Parti  ve vatandaş  bunun  hesabını en   kısa zamanda  yapılacak  bir seçimde  size  sandıkta soracaktır.  Biz  İYİ Parti  olarak sizin döneminizde  yapılan tüm  haksızlıkları , hukuksuzlukları , hırsızlıkları , milletin ve  gençlerin  çalınan  hayallerinin  hesabını elbetteki  soracağız. Sizin anlayışınız  5’li Müteahhiti ve yandaşları  yaşat ki bizler  yaşayalım saltanat  sürelim anlayışıdır. Siz bu anlayıs  ile  ülkeyi  yönettiniz. Bizlerde Allah’ın izni ile MİLLETİ YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN anlayışı ile Ülkeyi  yönetmeye talibiz dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.