Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

İnanç Kara Ölmeztoprak “Malatya’mızı Yeniden İmar, İnşa ve İhya Edeceğiz”

İnanç Kara Ölmeztoprak “Malatya’mızı Yeniden İmar, İnşa ve İhya Edeceğiz”
28.04.2023
45
A+
A-

“Malatya’mızı ve ilçelerimizi yeniden imar, inşa ve ihya edeceğiz”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük bir yıkıma uğrayan Doğanşehir’i ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ölmeztoprak, “Malatya’mızı ve ilçelerimizi yeniden imar, inşa ve ihya edeceğiz” dedi.

Ölmeztoprak, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında Doğanşehir ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Kara Ölmeztoprak, ilk olarak depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Depremde büyük bir yıkım yaşayan Doğanşehir’de konteyner kente yerleştirilen vatandaşları tek tek ziyaret eden Ölmeztoprak, “Devletimiz, hükümetimiz ve milletimiz deprem felaketi sonrası el ele verdi. Bu birliktelikle bir takım vaziyetlerin içerisinden çıktık. Kalıcı konutlarımız ve işyerlerimizle birlikte bu şehri daha huzurlu bir hale getireceğiz. Malatya’mızı ve ilçelerimizi yeniden imar, inşa ve ihya edeceğiz” dedi.

İlçe merkezinde esnafla bir araya gelen Ölmeztoprak, daha sonra mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.