Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Yusuf Özgenel Şampiyon Oldu

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Yusuf Özgenel Şampiyon Oldu
20.08.2023
76
A+
A-

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI 

Balkan Wushu kungfu Şampiyonasında İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Yusuf Özgenel büyük bir başarı elde etti.

14-17 Ağustos 2023 tarihlerinde Edirne ilinde gerçekleşen Balkan Wushu kungfu Şampiyonasına 16 ülkeden 1100 sporcu katıldı. İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Yusuf Özgenel şampiyon oldu.

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ŞAMPİYON SPORCUYA TEBRİK MESAJI 

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet KIZILAY sosyal medya aracılığıyla şampiyon olan Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Yusuf Özgenel için tebrik mesajı yayımladı. 
“16 Ülkeden 1100 sporcunun katıldığı Balkan Wushu Kungfu Şampiyonasında İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2. sınıf antrenörlük eğitimi bölümü öğrencimiz Yusuf ÖZGENEL birinci olarak, büyük bir başarıya imza atmıştır. 

Yusuf ‘u kutluyor başarılarının devamını diliyorum.Dedi.”

Çamlıça 10,09,2022

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANI ŞAMPİYON SPORCUYU TEBRİK ETTİ

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal GÜNDOĞDU Öğrencisi için tebrik mesajı yayımladı. İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2. Sınıf Öğrencisi Yusuf Özgenel’in bu büyük başarısından dolayı tebrik etti. 

ŞAMPİYON YUSUF ÖZGENEL TEŞEKKÜR MESAJI

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Yusuf ÖZGENEL ise şunları söyledi. ” 14 – 17 Ağustos tarihlerinde Türkiye/Edirne ilinde gerçekleşen Balkan Wushu kungfu Şampiyonasında şampiyon olduğum için çok mutluyum. 6 şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremden dolayı herkes gibi ailece bizde çok etkilendik. Ama gelecekte olan hedeflerimi aksatmadan Spor anlamında çok çalışıyorum. Öğrencisi olduğum İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi için her platformda en iyi şekilde temsil edeceğim. Türkiye’nin En prestij üniversitesi olan İnönü Üniversitesi öğrenci olduğum için ayrıca mutluyum. Özellikle Rektörümüz, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız ve tüm öğretim görevli hocalarımız her öğrencisine sahip çıkıyor. Her öğrencinin geleceği için gece gündüz demeden fedakârca görevlerini icra ediyorlar. Bu anlamda çok şanslıyız. Özellikle Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Cemal GÜNDOĞDU hocamız bizlere çok yardımcı oluyor. Gerek eğitim gerekse spor anlamında tam destek veriyor. Bir kez daha Başta Rektörümüz Prof.Dr. Ahmet KIZILAY ve Prof.Dr. Cemal GÜNDOĞDU hocamıza teşekkür eder şükranlarımı sunuyorum. Dedi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.